Hej! My używaliśmy Bitii Tutto SIO od samego początku, to znaczy zaraz po wyjściu ze szpitala. Bardzo lubimy te pieluchy, choć mąż chyba bardziej. Swego czasu chciał wszystkie wymienić na SIO.Teraz już odpuścił, bo pasują nam też między innymi małeMe z coolmaxem. Jeśli chodzi o SIO to wkładów jest dużo i na początku może wydawać się to skomplikowane, ale po krótkim czasie spina się je wpina z zamkniętymi oczami. Na początku synuś miał je trochę za duże, ale to nie miało dla nas wielkiego znaczenia, bo i tak przewijaliśmy go co chwilę. Mieliśmy też kilka pieluch rozmiarowych, żeby mieć tzw. wyjściówki, co by dupka ładnie wyglądała.
Ale jak tylko synuś nabrał trochę ciała, to i BT SIO prezentują się pięknie. Kupki mleczne z nich nie wylatują, choć rzeczywiście na wkładach się nie zatrzymują i otulacz też jest do wymiany. Ale za to przy siku zdarza nam się wypiąć tylko mokry wkład i wpiąć suchy, zostawiając ten sam otulacz. Chinki też mamy i używamy, ale dopiero wtedy, kiedy wszytskie inne są brudne, bo polarek w nich trochę odstrasza. Raczej nie ma nic wspólnego z mikropolarem. Napy też nie są zachwycające. Warto spróbować wszystkiego po trochu i wybrać najlepszy sposób dla siebie. Choć już teraz wiem, że to co wydawało mi się rewelacyjne na początku, teraz już takie nie jest. A zachwycają mnie inne pieluchy, o których na początku bym nie pomyślała. Nadmiarem informacji się nie martw, bo tu wszyscy tak mają na początku.
![]()

Teraz już odpuścił, bo pasują nam też między innymi małeMe z coolmaxem. Jeśli chodzi o SIO to wkładów jest dużo i na początku może wydawać się to skomplikowane, ale po krótkim czasie spina się je wpina z zamkniętymi oczami. Na początku synuś miał je trochę za duże, ale to nie miało dla nas wielkiego znaczenia, bo i tak przewijaliśmy go co chwilę. Mieliśmy też kilka pieluch rozmiarowych, żeby mieć tzw. wyjściówki, co by dupka ładnie wyglądała.
Odpowiedz z cytatem