Mariion, podejrzewam, że cena bedzie taka sama jak Ara... A poza tym to jedwab jest, a on ma swoja cene... No coz- jak to mowia: za luksus trzeba placic![]()
Mariion, podejrzewam, że cena bedzie taka sama jak Ara... A poza tym to jedwab jest, a on ma swoja cene... No coz- jak to mowia: za luksus trzeba placic![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
a ja odmienne mam zdanie. Ceny potrafią się wahać w zależności od wzoru. Pamiętam, że Afryka oryginalna była znacznie droższa niż inne lny.
A sklad byl taki sam? Moze wahanie cen wynika z tego, że jedne wzory sa bardziej pracochlonne inne mniej? A moze to po prostu "widzi mi się" sprzedawcy? Nie wiem... Chodzilo mi raczej o to, że lejenie moim zdaniem tansze niż ara nie beda... Ale chcialabym się zaskoczyc![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
w obu (a właściwie trzech, bo motyle x2) chustach było 30% jedwabiu
2 + 7 (2005-2018)
Przyszedł mój Ispir no i sama nie wiem... Brzydki nie jest, ale nie padłam na jego widok. Nie wiem, wzór za drobny? Dane techniczne czwórki: 3,88*66 cm, waga wychodzi 246g/m2. Nie gryzie, nie jest zbyt gruby, nie ma widocznych wad. A tak wygląda:
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Nie śledzę juz nowosci chustowych, ale od czasu do czasu cos mi wpadnie w oko - i dzisiaj wpadły mi te miśki koala -aż musiałam tu wleźć i napisać, że juz dawno tak brzydkiej chusty nie widziałam![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
z ispiru zrezygnowałam jak Natalia napisała że on biało-czarny jest a nie szary.... miśki mi wpadły w oko bardzo ale lipa że z lnem![]()
kurcze no taki wzór z lnem![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A mnie te miśki się podobają i len mi jak najbardziej odpowiada. Tylko kolor wolałabym inny, bo niedługo przyleci do mnie inny natkowy len w szarościach. Gdybym wiedziała, czy będą inne kolory ...
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Czekam niecierpliwie!!
No właśnie tak pamiętam, że z motylami było inaczej. Też mi się wydaje, że jelonki to niestety raczej z tych droższych...jeśli tak, to będę bardzo żałować, bo to i mój wzór i mój kolor, no a raczej odpadnę z powodu ceny, bo aż tak nie zaszaleję
Przekonamy się jutro![]()
Reniferki (jelonki) przepiękne moim zdaniem, już dzisiaj o 15.00Szkoda, że jedwab nie wełna, bo tak zimowo mi się kojarzą.
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
zdjęcia rozłożonej chusty - fajne!!! fajne
A propos zimowego charakteru tych Jeleni, to w koronie tego największego są motylki i kwiatki. To raczej wiosenny motyw bajkowy niż coś zimowego. Z drugiej strony to chyba chusta, która wywołała do tej pory największą liczbę skojarzeń z różnego typu bajkami.![]()
A ja jednak skusiłam się, i wbrew opniom wielu malkontentów, uważam misie koala za wyjątkowo sympatyczny wzór, bo wywołuje we mnie pozytywne emocje.
Na pewno bedziemy się w nich nosić, na razie idą do prania
A oto zdjęcia:
![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
JeleniePo prostu przecudne! Szkoda, że cenowo poza moim zasięgiem...
![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!