widzisz Natalio, problem w tym że wiele osób, w tym również ja, ma przeświadczenie, że mamaani vel żółwik vel mamaani2 i 3 vel anmama na NM nie kupuje Waszych chust na normalnych zasadach. Wszystkie jak tu siedzimy dobrze wiemy że statystycznie przy niezłym łączu można upolować jedną chustę a i to nie zawsze. Właściwie z każdej chysty ona bardzo szybko ma dwie, trzy lub więcej wersji rozmiarowych, i te chusty od razu lądują na zagranicznych forach. Każdy oczywiście może sprzedać kupione chusty, ja sama mam chust kilkanaście i często u was kupuję. Z tym że ta osoba robi to w zakresie takim, że aż dziwne. Najbardziej przykre chyba jest to, że zdarzało się że przedstawiała koleżankom historyjkę o ubogich krewnych lub powinowatych których marzeniem jest właśnie jakaś chusta, a po uzyskaniu na tej podstawie upustu chustę kupowała i sprzedawała za granicę. Przyznasz, że nie jest to zachowanie przyzwoite i zrozum nas, jeśli jesteśmy zniesmaczone że właśnie taka osoba pozuje w Waszych chustach.
Nie chcę wnikać czy mamaani to koleżanka którejś z Twoich pracownic czy może dalsza rodzina ale cała sytaucja jest dla mnie niesmaczna.
aaa ara piękna ale ja bym wolała ją w wełnie![]()