haha - ja na Labka choruję za długo, zapis o jego posiadaniu jest wytłuszczony w pakcie przedmałżeńskim razem z imieniem - Peanut
To co Dziewczyny ?
Jaś dla Basi , Tośka dla Marcela i będziemy kumy![]()
haha - ja na Labka choruję za długo, zapis o jego posiadaniu jest wytłuszczony w pakcie przedmałżeńskim razem z imieniem - Peanut
To co Dziewczyny ?
Jaś dla Basi , Tośka dla Marcela i będziemy kumy![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
hmmm...3ba probować![]()
ostatnio sie nawet dzielili wiec jest szansa
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Jutro miśki koala będą...
A pojutrze lejenie![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
te koale to jakiś koszmarek jak dla mnie...
ale biedronki oschy tez uważałam za paskudne a teraz w nich nosze, więc możliwe, że te koale jeszcze odszczekam ;P
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Mariion, podejrzewam, że cena bedzie taka sama jak Ara... A poza tym to jedwab jest, a on ma swoja cene... No coz- jak to mowia: za luksus trzeba placic![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
a ja odmienne mam zdanie. Ceny potrafią się wahać w zależności od wzoru. Pamiętam, że Afryka oryginalna była znacznie droższa niż inne lny.
Przyszedł mój Ispir no i sama nie wiem... Brzydki nie jest, ale nie padłam na jego widok. Nie wiem, wzór za drobny? Dane techniczne czwórki: 3,88*66 cm, waga wychodzi 246g/m2. Nie gryzie, nie jest zbyt gruby, nie ma widocznych wad. A tak wygląda:
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Nie śledzę juz nowosci chustowych, ale od czasu do czasu cos mi wpadnie w oko - i dzisiaj wpadły mi te miśki koala -aż musiałam tu wleźć i napisać, że juz dawno tak brzydkiej chusty nie widziałam![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci