Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: "Mapy" wyd. Dwie Siostry

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez murmle Zobacz posta
    Rozumiem.

W piątek poszliśmy do stentora, Fistaszek jak jego matka uwielbia księgarnie. Panie go mniej. Oglądał jakąś i naciskał na taki guziczek, no klient pełną gęba, a pracująca tam kobieta każe mi mu to zabrać bo przecież jakiś klient to będzie chciał to kupić. A mi ciśnienie skoczyło i odparowałam: - Na przykład on. Nie widzi Pani, przecież on jest pani klientem. Być może to kupimy.
    A ona mi na to od kiedy dzieci wybierają sobie książki??? A dlaczego nie, nie jest to niemoralne, każdą książkę na którą mnie będzie stać, a którą będzie chciał sobie kupić, dostanie. Zakończyłam dyskusję. Kurtyna.
    Choć książka w sumie nie wydawała mi się nie wiadomo jak super. Ale ten akurat klient ma swój gust i prawo do niego.
    o matko, chyba bym zastrzelila... moje dzieci ksiazki uwielbiajace w kazdej ilosci jakos maja szczescie do milej obslugi spelniajacej zachcianki najmlodszych klientow ostatnio mlodszy w polskiej ksiegarni bujal nie tylko siebie na drewnianym koniku ale tez plastikowa zyrafke i jakis inny ukochany zwierzyniec chyba tez z wydatna pomoca pani, ktora cale talatajstwo ladowala na konika, podnosila jak spadalo i usmiechala do W...

a na drugie mapy tez czekam, te entliczkowe - te moze sie uda dotrzymac do swiat, skoro dopiero w listopadzie maja wyjsc...

i jak juz OT-uje na calego - nowe Mamoko tez bedzie i jeszcze mam oko na litery i mam oko na liczby - jak juz w kregu autorow Map pozostajemy...

aginia - a wulkany sa?? bo moje dziecko ma hopla wulkanowego, Z piaskownicy w swiat slucha tylko o Islandii i Wloszech, z atlasow przeroznych tez wybiera tylko wulkanowe strony...

Ostatnio edytowane przez natala ; 08-10-2012 o 13:15
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów