Mam nadzieję, że wyciągną wnioski. Dlatego też pisać, że nie sprostali oczekiwaniom i standardom. Bo jednak inni piszą, uprzedzają, przepraszają zawczasu, czyli dają radę, a tu kasia pisze, że ona też czeka i nic. A tak w ogóle wysyłka raz w tygodniu jest rozśmieszająca, czy jest o tym info na stronie, bo powinno być, inaczej się zwyczajowo oczekuje, że do 3 dni paczka będzie.
Monika - mama Natalii 26.05.2008
A skąd. W Pomocy piszą: "Paczki wysyłamy, jak tylko należność za zamówienie jest zaksięgowana na naszym koncie.", w Regulaminie: "Po zaksięgowaniu wpłaty towar pakujemy i wysyłamy.", w Informacjach: "Czas realizacji zamówienia
Przybliżony czas oczekiwania na realizację zamówienia (w dniach roboczych) wynosi jeden dzień. W przypadku płatności przelewem, czas otrzymania paczki wydłuża się o czas realizacji przelewu.
Dostępność produktów
Wszystkie przez nas oferowane produkty są dostępne w ofercie stałej."
Napiszę. Kupować ich książek nie przestanę, bo niektóre po prostu chcę mieć, ale jakoś tak mi nie tak z tym.
Na mój ogląd wtopili z tym swoim sklepem, którego nie są w stanie prowadzić (może tylko czasowo???) wg powszechnych reguł (wysyłka "od ręki"). czasem lepiej się skupić na jednej rzeczy (wydawanie ksiązek), a inne aktywności zostawić księgarniomNiestety życie jest okrutne i klienta nie interesuje, że nie mają pracowników czy co tam jeszcze za schody pod górę wynikły...
Monika - mama Natalii 26.05.2008
ech... no ja jestem rozpieszczona błyskawicznymi wysyłkami z innych miejsc, z allegro itp. i oczekuję - może trochę na wyrost - że każdy sprzedawca zachowa się tak samo.
mogliby przynajmniej wiadomość wystosować, bo ja bardzo nie lubię upominać się o "swoje".
tydzień się kończy, książki niet
poczekamy do poniedziałku.