Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: "Mapy" wyd. Dwie Siostry

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez n2605 Zobacz posta
    Napisać, napisać żeby sobie upuścić ciśnienia
    Niestety sama w pracy popełniam błędy i przepraszam niezadowolonych, tłumaczę, biję głową w posadzkę posypując popiołem. Jako rozczarowany klient najpierw się unoszę, a potem myślę że ten kto nawalił to taka ja... Ale piszę o swoim niezadowoleniu, piszę a jakże, jeno nie wyzłośliwiam się nadmiernie.
    No bo nie myli się ten, co nic nie robi. I ja rozumiem, że może się tak zdarzyć, tylko chodzi o to, co się z tym potem zrobi, prawda?

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amparo Zobacz posta
    No bo nie myli się ten, co nic nie robi. I ja rozumiem, że może się tak zdarzyć, tylko chodzi o to, co się z tym potem zrobi, prawda?
    Mam nadzieję, że wyciągną wnioski. Dlatego też pisać, że nie sprostali oczekiwaniom i standardom. Bo jednak inni piszą, uprzedzają, przepraszają zawczasu, czyli dają radę, a tu kasia pisze, że ona też czeka i nic. A tak w ogóle wysyłka raz w tygodniu jest rozśmieszająca, czy jest o tym info na stronie, bo powinno być, inaczej się zwyczajowo oczekuje, że do 3 dni paczka będzie.
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez n2605 Zobacz posta
    A tak w ogóle wysyłka raz w tygodniu jest rozśmieszająca, czy jest o tym info na stronie, bo powinno być, inaczej się zwyczajowo oczekuje, że do 3 dni paczka będzie.
    A skąd. W Pomocy piszą: "Paczki wysyłamy, jak tylko należność za zamówienie jest zaksięgowana na naszym koncie.", w Regulaminie: "Po zaksięgowaniu wpłaty towar pakujemy i wysyłamy.", w Informacjach: "Czas realizacji zamówienia
    Przybliżony czas oczekiwania na realizację zamówienia (w dniach roboczych) wynosi jeden dzień. W przypadku płatności przelewem, czas otrzymania paczki wydłuża się o czas realizacji przelewu.
    Dostępność produktów
    Wszystkie przez nas oferowane produkty są dostępne w ofercie stałej."

Napiszę. Kupować ich książek nie przestanę, bo niektóre po prostu chcę mieć, ale jakoś tak mi nie tak z tym.

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amparo Zobacz posta
    Napiszę. Kupować ich książek nie przestanę, bo niektóre po prostu chcę mieć, ale jakoś tak mi nie tak z tym.[/SIZE]
    Na mój ogląd wtopili z tym swoim sklepem, którego nie są w stanie prowadzić (może tylko czasowo???) wg powszechnych reguł (wysyłka "od ręki"). czasem lepiej się skupić na jednej rzeczy (wydawanie ksiązek), a inne aktywności zostawić księgarniom Niestety życie jest okrutne i klienta nie interesuje, że nie mają pracowników czy co tam jeszcze za schody pod górę wynikły...
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

ech... no ja jestem rozpieszczona błyskawicznymi wysyłkami z innych miejsc, z allegro itp. i oczekuję - może trochę na wyrost - że każdy sprzedawca zachowa się tak samo.

mogliby przynajmniej wiadomość wystosować, bo ja bardzo nie lubię upominać się o "swoje".

tydzień się kończy, książki niet

poczekamy do poniedziałku.

Chustofanka

Domyślnie

Dziś są już do nabycia w empiku (a do jutra jest promocja -20% za zakupy za co najmniej 75 zł, więc jak się jeszcze coś dorzuci, to "Mapy" wychodzą w przemiłej cenie 41 zł z ogonkiem).

ty się ryba nie denerwuj (...)

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ryba Zobacz posta
    Dziś są już do nabycia w empiku (a do jutra jest promocja -20% za zakupy za co najmniej 75 zł, więc jak się jeszcze coś dorzuci, to "Mapy" wychodzą w przemiłej cenie 41 zł z ogonkiem).
    Dzięki za info. Może napisz o tej promocji osobny wątek, bo nie każdy tu wlezie

Uprawnienia umieszczania postów