Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Przejście z jednorazówek na wielo

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polly Zobacz posta
    a próbowałaś wkładek sucha pielucha na wkład w otulaczu??? Mój Jaśko niespecjalnie lubi mokro (chociaż jak były upały to nic mu nie przeszkadzało) a jak ma mikropolar od pupy to nic mu nie przeszkadza
    Myślałam, że jeśli wkład się nazywa stay-dry to już nic więcej nie potrzebuję, ale moi chłopcy widać są bardziej wymagający, niż mi się wydawało
    Będę chyba musiała dokupić...

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    a jak bumgeniusy to przecież mają polar to też Ci płaczą, że mokro?

hmm, kieszonki z polarem generalnie maja sucho od pupy...
    Jeszcze nie próbowałam, ale sprawdziłam dzisiaj, że faktycznie dają uczucie suchości (wylałam na pieluchę pół szklanki wody ), przynajmniej w moim odczuciu, mam nadzieję, że chociaż kieszonki zaakceptują bez wielkiej rozpaczy
    chłopcy 07.2012

Chustomanka Awatar gosica502

Domyślnie

Kieszonki zwykle są suchutkie nawet gdy wkłady można wyciskać... W sumie to może to i dobrze że tacy wrażliwi bo może łatwiej odpieluchować będzie Moja to i w kupie może się bawić i ani nie miauknie, jak sama nie sprawdzę to nie wiem czy narobione czy nie

Swoją drogą kupa chyba mniej śmierdzi przy wielo niż przy pamkach, bo wcześniej wyczuwałam a teraz nie

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polly Zobacz posta
    W sumie to może to i dobrze że tacy wrażliwi bo może łatwiej odpieluchować będzie
    No tak, może chociaż taka korzyść będzie - miejmy nadzieję
    chłopcy 07.2012

dianek
    Guest

Domyślnie

myślę że to kwestia przyzwyczajenia
    mój Benio czuje kiedy ma mokro, ale do póki formowanka nie jest porządnie zasikana - nie przeszkadza mu to.
    Sam sygnalizuje kiedy mu trzeba zmienić pieluchę. W nocy również (budzi nam się koło 2-3 w nocy, szybka zmiana pieluchy na śpiocha i śpi do rana)

na noc oczywiście dostaje wkładkę "mam sucho" ale przy mega zalanej formowance i tak będzie czuć wilgoć

co ciekawe - niby kieszonki dają uczucie suchości.... ale on też mi daje znać w kieszonce kiedy mu trzeba zmienić i faktycznie jest porządnie zasikana wtedy (aczkolwiek używamy tylko jednej, dość wysłużonej Blueberry)

Uprawnienia umieszczania postów