Mam dwie toddler classic (flanela ultra) i bardzo je lubię. Tylko, że moja córka nie jest 100% wielorazówkowa, więc pieluch wielorazowych nie mam wiele i porównać nie mogę.
Mam dwie toddler classic (flanela ultra) i bardzo je lubię. Tylko, że moja córka nie jest 100% wielorazówkowa, więc pieluch wielorazowych nie mam wiele i porównać nie mogę.
Podniosę. Czy nada używacie? Może ktoś jeszcze próbował. Interesują mnie formowanki, bo można je ponoć bez otulacza na "małosikające". Prawda to?
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Ja mam flanelową classic i lubię ją.Nie zdarzyło się żeby została przesiknana(nie używam do niej otulacza).Niestety kupiłam również dwie w rozmiarze toddler i są olbrzymie więc lepiej kupić infant.Szkoda że nie kupiłam wszystkich w tym mniejszym rozmiarze.Stwierdziłam,że kupię 2 na zapas,ale moje dziecko chyba nie będzie potrzebowało takich dużych pieluch![]()
A ja je własnie zamówiłam, więc dam znać co i jak![]()
Ja mam AIO - dostałam w gratisie. Nie podoba mi się i nie używamy- kawałek bawełny owinięty ceratą, nie dałabym za nią nawet połowy tej kwoty![]()
a my mamy i na noc , albo spacerek lubimy, ale suszenie to masakra oczywiście...
Te AIO które miałyście to takie: http://bejbi.pl/product-pol-539-Piel...s-Neutral.html ?