Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Kushies baby

Mieszany widok

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Kupiłam dla mojej 10,5 kg dziewczynki rozmiar toddler, ale to jest taka ogormna pielucha, że chyba sama bym się w nią zmieściła
    Przyjaciółce kupiłam AIO i wygląda całkiem fajnie, choć rzeczywiście dość sztywna się wydaje.
    Ale potwierdzam, że cena odpowiada jakości.

Domyślnie

Mam dwie toddler classic (flanela ultra) i bardzo je lubię. Tylko, że moja córka nie jest 100% wielorazówkowa, więc pieluch wielorazowych nie mam wiele i porównać nie mogę.

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Podniosę. Czy nada używacie? Może ktoś jeszcze próbował. Interesują mnie formowanki, bo można je ponoć bez otulacza na "małosikające". Prawda to?
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustomanka Awatar Anik801

Domyślnie

Ja mam flanelową classic i lubię ją.Nie zdarzyło się żeby została przesiknana(nie używam do niej otulacza).Niestety kupiłam również dwie w rozmiarze toddler i są olbrzymie więc lepiej kupić infant.Szkoda że nie kupiłam wszystkich w tym mniejszym rozmiarze.Stwierdziłam,że kupię 2 na zapas,ale moje dziecko chyba nie będzie potrzebowało takich dużych pieluch

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A ja je własnie zamówiłam, więc dam znać co i jak

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ja mam AIO - dostałam w gratisie. Nie podoba mi się i nie używamy- kawałek bawełny owinięty ceratą, nie dałabym za nią nawet połowy tej kwoty

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

a my mamy i na noc , albo spacerek lubimy, ale suszenie to masakra oczywiście...

Uprawnienia umieszczania postów