Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Kushies baby

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

a my mamy i na noc , albo spacerek lubimy, ale suszenie to masakra oczywiście...

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Te AIO które miałyście to takie: http://bejbi.pl/product-pol-539-Piel...s-Neutral.html ?
    Tomek ur. 8 lipca 2011
    Testuję pieluchy i inne rzeczy: http://ekotest.blog.pl/

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

szkoda forsy na taką pieluchę (miałam aio i sprzedałam, tragiczna pielucha), lepiej kupić tanie minkee np. na allegro
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustonówka

Domyślnie

Dobrze, że kupiłam używki na allegro. Nie lubię tych pieluszek, używam tylko w ostateczności. Zostawiam dla mojego mężczyzny, bo się łatwiutko zakłada dzidziusiowi (mam 2x AIO). Są dość sztywne, i szerokie w kroku. Po kilkunasty praniach już niezbyt estetyczne (nie chodzi mi o wnętrze- z niebielonej bawełny- to da się przeżyć), pielucha po prostuj jakaś brzydka się zrobiła. Plusem jest, że z polarkiem jest dość pojemna. Poza tym po prostu przeciętne ale nówek bym nie kupiła, a jakbym kupiła to za tą cenę byłabym baaaardzo rozczarowana. Tak jak napisano wcześniej- lepiej kupić kilka chinek niż jedną Kushies.

Chustonoszka

Domyślnie

potwierdzam, duża, sztywna, nieprzyjazna

Chustofanka

Domyślnie

Odswierzam temat,bo dostałam wczoraj dwie pieluhy flanelowe kushies.Narazie jestem zachwycona sa. mega duze,maja wielki jezor z kieszenia na wklad waskie rzepy.Sa uzywane wiec i chlonne,powinny byc dobre na noc pod welniaka.Sa wyprane jak wyschna bedziemy testowac.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustofanka

Domyślnie

No i przetestowaneA ja zachwycona,nie ma przeciekow rano pieluszka z zawnatrz lekko wilgotna a otulacz suchy co u mojego mega. sikacza dotad uwazalam za niemozliwe.,sa duze ale na noc niezastapione.Pewnie dokupie pare sztuk.Moze ktos ma i chce wymienic na chinki
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Uprawnienia umieszczania postów