takie info z facebooka:
Dziś o godzinie 14.30 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: ASIO OTUS CZERWIEŃ/FIOLET z lnem, 30% len 70% bawełna!
![]()
takie info z facebooka:
Dziś o godzinie 14.30 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: ASIO OTUS CZERWIEŃ/FIOLET z lnem, 30% len 70% bawełna!
![]()
Ostatnio edytowane przez aliona ; 03-10-2012 o 09:31
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Kolory mi się podobają, ale nie mogłam dopatrzeć się wzoru-bardziej IMO widoczny na fioletowej części.
Swoją drogą o tej porze roku wełenka byłaby ciekawsza.
wg mnie może wyglądać ciekawie po zamotaniu, ale ja jakoś czerwieni nie trawię, nie ten typ urody![]()
za wikipedią
oj tak tak. kaszmir, merynosy, mmm marzenia
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Gdzie ten fiolet?![]()
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
a mnie zaciekawil wzór - jak wygląda w całości
i połączenie dzięki temu że fiolet nie jest typowym fioletem podoba mi się
teraz tylko trzeba będzie wyjść z chorowitkiem z domu o 14.30, aby nie skusić się
Wzór bardzo ładny, faktycznie sowy, ale jak pierwszy raz zobaczyłam, zwłaszcza te zdjęcia rozłożonej chusty, to myślałam że to coś a la latające smoki
I ta czerwień z tymi niby smokami, jakoś mi się tak chińsko kojarzy
Dla mnie fioletowa strona dużo ładniejsza, jakby jeszcze jakiś inny kolor w zamian za tą czerwień był...coś jaśniejszego najlepiej.
mi się podobają
ale internet mam wolny, więc jestem bezpieczna od zakupów u nati![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Wzór chyba bardzo mi sié podoba - na ole mogę się dopatrzyć szczegółów... Kolor zdecydowanie nie. Czekam na inne kolory, i może inny skład?
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Wzór jest bardzo subtelny i połączenie kolorów mało kontrastowe. To chusta dla subtelnolubnych.
Niemniej jednak niektóre zdjęcia wyszły nam nieostro, co dodatkowo utrudniło ogląd wzoru. Zwłaszcza czerwona strona trudniej łapała ostrość. Usunęliśmy z Facebooka te najbardziej nieostre zdjęcia, może teraz lepiej widać, jak ten wzór wygląda.
sympatyczne są te sowy, serio! spójrzcie
ja jestem ogromnie zwierzolubna jesli chodzi o wzory. każda chusta w zwierzaki jest dla mnie pokuszeniem. pod warunkiem, że temat nie jest potraktowany zbyt dosłownie, a zwierzaki przyklejone do materiału wielkimi niezgrabnymi plamami.
będą takie wełny????
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3