widziałyście?
fota z FB
ładniusi! achhh tylko żeby była gruba!
kurna cały stos zielony mam, no prawie cały zielony..... bedzie pasowała![]()
Ciekawe jaka cena?
Oj mi też się podobaciekawe kiedy będzie dostępny.
lipcowe broje Dobrawa 21.07.2012 i Krzesimir 30.07.2014 oraz Gniewosz 19.03.2016 +
Zapraszam do nasmoje broje
paskudna jak eibe. albo gorzej.
zapewne za rok będzie drogocenna
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
terazteraz
jak sie splukalam kompletnie
a mnie sie zielen od tak dawna marzy...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Aaaa właśnie otworzyłam przesyłkę a w niej ta chusta. Kolor o wiele ładniejszy niż na didkowych fotkach. Jak na razie chusta mega sztywna i trochę szorstka i jak dla mnie megaaaaa gruba [najgrubsza jaką mam]. Podpowiedzcie co zrobić, żeby szybko złamać i czy mogę wyprać w pralce na programie dla wełny :/. Oj podoba mi się ona bardzo![]()
Ostatnio edytowane przez patrysha ; 07-11-2012 o 15:55
lipcowe broje Dobrawa 21.07.2012 i Krzesimir 30.07.2014 oraz Gniewosz 19.03.2016 +
Zapraszam do nasmoje broje
w pralce nie. alpaka podobno (pisze podobno, bo nigdy wczesniej nie mialam) zle reaguje na zmiany temperatury wody. pamietam jakies przerazajacezdjecia, hmmm - ryb z alpaka po wypraniu w pralce?? albo jakiejs innej alpaki, nie pamietam juz dokladnie...
moja ciagle gdzies w drodz, juz sie doczekac nie moge... choc gdybym wiedziala, ze sama welna wyjdzie,tonie wiem czy bym nie czekala, wlasnie ze wzgledu na pranie. ciekawe jak sie kolorystycznie obie maja - ze zdjec welniana bardziej dajaca po oczach, ale zdjecia, jak wiadomo, klamia![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
ja mojej jeszcze nawet nie prałam
lenia mam...
a na wirowanie to na jakie obroty można?
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
kurcze, coraz ładniejsze to
indio kocham i mi sie chyba chce
hehe
nie ma szans jednak![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i