-
Chustomanka
Program TV o chustach, nosidłach itp...
Drogie Panie (i Panowie)
Jakiś czas temu zaczęłam współpracę z telewizją pewną internetową, obecnie w produkcji jest pierwszy odcinek dot. ogólnie narodzin dziecka, na warsztat wzięłam szpital w miejscu mojego zamieszkania. Przy okazji drugiego odcinka chciałabym porozmawiać na temat "transportowania' dziecka. Oczywiście muszę znaleźć ortopedę, który powie o tym jaki wózek, kiedy itp, zrobić mini przegląd wózków, ale chcę oczywiście porozmawiać też (a może zwłaszcza
) o chustach i nosidłach. I tutaj chciałabym się zwrócić o pomoc do was drogie forumki. Wiem, że w Otwocku (tu mieszkam i tu robię programy
) jest mama, która szyje mt
, gdyby dała znać, bardzo chciałabym ją nagrać i zadać kilka pytań
Może jest ktoś tutaj jeszcze, kto szyje, sprowadza, sprzedaje....
Otwockie chustonoszki też wzywam! Odezwę się też na priv do tych które wiem, że są z okolicy.
Jest jeszcze taka rzecz: czy ktoś wie o kims z okolic Otwocka (linia Otwocka, może być ewentualnie w Warszawie), kto o chustach i nosidłach mógłby opowiedzieć profesjonalnie- o tym dlaczego nosić, w czym i jak (mniej więcej). Może mi coś doradzicie drogie koleżanki???
Myślę, że to może być fajny sposób na propagowanie noszenia i cenne źródło informacji dla początkujących rodziców, więc: 
ops pomóżcie!!!
Uprawnienia umieszczania postów