Taką mam z Tchibo jakby się znów pojawiła - to fajna jest . i też ma z tyłu malutka kieszonkę na komórkę i kasę .
wszyscy maja torbe, mam i ja!
w czwartek M. byl w nowootwartej biedronce w sasiednim miescie i nie pomyslal o mnie widzac te torby. Wypytalam o szczegoly, ale wiecie jak sie rozmawia z facetem ktory wszedl tak sie rozejrzec po sklepie... Dzus wracajac z Auchana zaszlam do biedronki kolo Dominiki i jakue zaskoczeniesa wszystkie modele! Pokminilam, poogladalam i wzielam z kwiatami. Bedziemy sie lansowac wiosna!
Czy ja dobrze zrozumiałam, że w Biedronce mają teraz torby na kółkach?
edit: dobra, już znalazłam - mają, jeszcze 12 dni
Ostatnio edytowane przez pelasia ; 12-01-2013 o 17:51
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
no wiem, zobaczę, chociaż ja mało chadzam teraz na spacery, to nie będzie wielkiej straty jak mi wykupią![]()
ja tez jestem z tych raczej wozkowych by nie nosic dodatkowych kilogramow na sobie, ale za 3 dyszki moge zaszalec zwlaszcza, ze jazda bolidem z wiosna sie skonczyu mnie nawet wyjscie na krotki spacer konczy sie zakupami z uwagi na lokalizacje domu i brak sklepow w okolicy. Ostatnio tez zauwazylam, ze jak cos jest w promo to ja nie potrzebuje. Potrzebuje za dwa miesiace i wtedy slono przeplacam
![]()