Oj to kruszynkaPytam, bo im cięższe dziecko tym elastyk bardziej "sprężynuje" przy chodzeniu i całość wiązania ciągnie w dół obciążając ramiona i faktycznie wtedy jeszcze bardziej nóżki zjeżdżają na dół.
Daj znać, jak Ci idzie
Dziecko ma być mocno przytulone do Ciebie - fakt, ale to wcale nie znaczy, że ma mieć szpagatnie ma chyba dobrego zdjęcia w chuście jak to powinno wyglądać, ale ja czasami porównuję pozycję nóżek do takich pozowanych zdjęć maluszków śpiących "na żabkę" jeżeli kojarzysz, coś w tym stylu tylko jeszcze bliżej kolanka
Edit - tu są kolanka ładniej ułożone chociaż te futro zasłania same kolana, ale może trochę lepiej widać o co mi chodzi...
Jeszcze a propos ułożenia nóżek, to od kolanka w dół już swobodnie, nie próbujcie ich składać tak jak na tych fotach
Brzuszek dziecka i noszącego są miękkie, także taka pozycja w chuście jest jak najbardziej możliwa przy pełnym kontakcie ciałi wygodna, chociaż te kolanka de facto celują w brzuch mamy
Edit2 - bo dopiero teraz dojrzałam - zbliżyć i obniżyć kolanka? Zbliżyć i podwyższyć![]()

Z góry dziękuję!

Odpowiedz z cytatem