O tak pawie mroczne są superi może nawet za 500 kupisz plecakowe
A ja wczoraj sprzedałam równie mroczne lilie antracytowe więc nie zaproponuję ale jakbyś miała okazję to też polecam![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
O tak pawie mroczne są superi może nawet za 500 kupisz plecakowe
A ja wczoraj sprzedałam równie mroczne lilie antracytowe więc nie zaproponuję ale jakbyś miała okazję to też polecam
A i jeszcze koła zębate czarno-szare są super![]()
Na all jest dostepne indio z jedwabiem - co powiecie o tej chuście? http://allegro.pl/chusta-didymos-ind...666031028.html
jak pracuje jedwab?
ten jedwab dla maluszka jest...
Ja też mroczne pawie polecam![]()
mrocznych pawi nie miałam, ale moim odkryciem - pasującym do Twojego opisu, było indio antracyt z konopiami - może dziewczyny, które miały kontakt z jednym i drugim się mogą wypowiedzieć, myślę, że wrażenia z wiązania i noszenia powinny być podobne (w każdym razie opis, który dała sheep, pasuje i do indio antracyta).
Możesz też spróbować na tę porę roku idealnych wełen jakichś natkowych - natkowe wełniane żakardy chyba wszystkie nośne i w ogóle fajne, i niegryzące, niektóre wełny didymosa też są nośne, ale one bardziej różnią się między sobą pod względem właściwości i żadna szara czy czarna i nośna jednocześnie do głowy mi nie przychodzi.
Ostatnio edytowane przez jul ; 25-09-2012 o 22:59
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
To jedwabne indio piękne jest ale cieniutkie i często robią się prześwity (trzeba bardzo ostrożnie dociągać) ale antracyt konopny jest supermoże nie tak dobry jak pawie ale naprawdę super
![]()