my też czekamy na Tulę![]()
my też czekamy na Tulę![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Dawno nie czekałam na żadną chustę z taką niecierpliwością jak na moje pierwsze gekony![]()
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/
a ja czekam na Rapalke paisleya![]()
A ja czekam na pawie czarne, ciekawa jestem, muszę przyznać, czy dorównują niebieskim. Jeszcze ze dwa tygodnie poczekam sobie. Pól stoisku poszło na te ptaszyska!!!
I jeszcze indio do mnie leci, wymienione, za mea co jej nikt nie chciał.
Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)
czekam na listonosza, którego zobaczę po raz ostatni, bo kończy pracę w moim rejonie. Jednak jak kupuje się na bazarku to dobrze się zna swojego listonosza. A przyniesie mi gekony fioletowe
![]()
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/
Czekam z wielką niecierpliwością na pawie juno`s![]()
okinami skye i sia, pavo żyrafa, roses scarista, zen i capulet, girasol polka i wrappers paradise.
Zatłukę swojego listonosza/paczkowego... już 6 godzin chusta jeździ po mojej dzielnicy i dojechać nie może![]()
Tula z suryi benvolio, Tula z pavo lunara, ETLA lilac, Obimama mt z girasola harvesta i kolorowe mt, okinami skye.
Chustoskrawki od didka do.mnie lecą! Dzisiaj już były u mnie, ale brak prądu na klatce schodowej uniemożliwił dostarczenie paczki![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
a co ma do tego brak prądu?
Ile płaciłaś za przesył jeśli można wiedzieć?
Ciekawe jak wyglada przesył do PL. Musze sie kiedys dowiedziec![]()
Czekam na czekoladowe elipsy wełnianemąż mnie zatłucze
![]()
Na nic nie czekam i aż mi dziwnie. Dzisiaj pod domem stanął bus GLS (osche mi przywożą) i aż mi serce mocniej zabiło, po czym sobie uświadomiłam, że nic nie kupowałamChyba czas się leczyć
![]()