Czekam na... Eliasa, fioletowe Indio, NV Rone, SN Nebule i Ravena, Artipoppe Two Birds Cornflower.
Nie lubię czekać
edit. jeszcze tęcza nati w kolorze indigo![]()
Czekam na... Eliasa, fioletowe Indio, NV Rone, SN Nebule i Ravena, Artipoppe Two Birds Cornflower.
Nie lubię czekać
edit. jeszcze tęcza nati w kolorze indigo![]()
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 19-06-2013 o 13:30
Konopnego Aprila dzięki FatalFuchsii
jeszcze tylko nebula za mną chodzi i koniec, koniec!!!
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
No bo nie było szans na aprila, to dałam sobie spokój
ale minimalizuję swój stosik, ojjjj minimalizuję...
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
Otóż nie, bo w lipcu wyjeżdżam na miesięczny odwykwięc póki mam samozaparcie i motywację do minimalizacji, to trzeba korzystać, póki trwa ;-P
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
Od jutra będę "przypadkową" posiadaczką Inki. Nie planowałam a jednak![]()
Zakładam, że pomacam i puszczę w świat...
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
Nigdy jeszcze nie czekalam na taki desant: petrolowe kury, zebatki jedwabne czarne i konopne paissi![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
I ja czekam.,..póki co na pieniądze, żeby zapłacić za mojego bambusika lenny wymarzonegopewnie na kieszonkę będzie na mnie za krótki, więc ćwiczyłam póki co w elastyku: kangurka i siodełko. Siodełko chyba jest cholernie trudne albo po prostu w elastyku takie było...a to możliwe
Kangurek jako tako wyszedł
oczywiście nie nosiłam tak w elastyku, tylko samo motanie ćwiczyłam
![]()
Ja na poprzednie śliczności się doczekałam a teraz czekam na: Braid Islay, JKC Satori, len irlandzki Tangerine i waniliowe różyczki![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
No to juz nie czekam na kurki petroloweodmeldowaly sie pod drzwiami wraz z reszta moich online zakupow
![]()
![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Oto moja lista:
-Oscha Surya Tiree 5
-Indio 100% bawełna 6 (jakieś jasne, znowu nie znam nazwy swojego kolejnego indio- dołączy do mojej kolkcji "nie wiem co mam")
-Didymos LE Travel in Time z konopiami 7 (to śliwkowe)
-Girasol Rainbow Dreammer 6 (to pewnie jeszcze nie wyszło do mnie, ale też czekam)
Czekam, oj czekam, zwłascza, że wygląda na to, że Oscha i Didki bedą razem po jutrze.![]()
Pierwszy raz od bardzo dawna na nic nie czekam! I dobrze mi z tym.
nie zdążyłam się naczekać, a już przyszły
izer dla nie-męża i tęcza aprosas na wymiankę
Girasol Iridescence, Oscha Skylark, Surya Honey.
czekam na ... india tussah czarna, ellevill paisley ink ...i jeszcze fumus batuzaraz znów będę musiała coś puszczać na bazarku..
Ostatnio edytowane przez _agata89 ; 08-07-2013 o 16:12
kurcze, dziewczyny, gdzie te pieniądze co na ulicy leżą czy co, że Wy po 5 kupujecie a ja za zapłatę za jedną dobre kilka dni kołowałam
Ale już zapłacona i teraz serio czekam. I modlę się, żeby nie była za krótka![]()