A ja na peniski i pancy![]()
A ja na peniski i pancy![]()
na dostawę tego co w PL było czekam (właśnie jadą szmatki z bratem) a poza tym... na brzoskwiniowe koronki heartiness
Ostatnio edytowane przez kachasek ; 15-02-2013 o 18:11
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Czekam na dwie szmatki, ale jedna to ... oscha. Zobaczę w końcu o co chodzi w tym szale![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Ja to chyba ciągle tylko czekam na tego listonosza.... Jak nie chusta to pieluszki....
jadorota - przyjdzie jedna Oscha to już o kolejnej będziesz myślałaja mam jedną, drugą muszę odebrać, a trzecia gdzieś w drodze
![]()
samuela,na jakie?
O SN Juliet już wiemy a dwie pozostałe ?![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
I znów czekam podwójnie... Taka to u mnie redukcja![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
jborowa tez rozyczki juliet będziesz miała ? Kupiłas czy wymienilaś ?
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
wymieniłamza fairyland
![]()
I ja czekam. A ja nie za czesto mam nowe chusty więc to wydarzenia. Pao i zyrafki
.
Ja jednak z pao zrezygnowałam.... Więc czekam na Elfy, Erosa i Japanese Knot Chisai Gentian - oby jak najkrócej!![]()
I ja czekam na listonosza, a nawet na 2 rzeczyNo i jeszcze na jedną paczkę drogą nielistonoszową - odbiór osobisty, co za emocje...
![]()
Tylko mój listonosz się ostatnio wykpił i głupich śpiochów nie chciało mu się do mnie nieść, wrzucił mi awizo mimo że tego dnia cały dzień byłam w domu, grrrr... Czyli co, po wszystkie paczki mam teraz osobiście chodzić na pocztę? Normalnie jak tak, to będę składać skargę, łaski nie robi!
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]