znowu wielkie oczekiwanie... Do tego wszystko doleci jak ja będę na wakacjach
Tak więc:
Surya Tiree, SN Ash x2, SN Maya, MW Indigo, Ooga spooky, Vanilia roses, Meander aiko, gekony, fumus batu ... chyba wszystko![]()
znowu wielkie oczekiwanie... Do tego wszystko doleci jak ja będę na wakacjach
Tak więc:
Surya Tiree, SN Ash x2, SN Maya, MW Indigo, Ooga spooky, Vanilia roses, Meander aiko, gekony, fumus batu ... chyba wszystko![]()
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 11-07-2013 o 02:08
o kurczę, Marciula, toz to cały stos
ja czekam na Aprila, Northern Lights i pozyczonego Gluta![]()
aaaa ja jeszcze czkekam na smoki safaia, które wysłałam 2,5 miesiąca temu do Stanów i dopiero wczoraj się znalazłypewnie poczekam na nie kolejne 2 miechy
No i zaraz opłacam różyczki oszowe różowe![]()
A ja ciagle na te zebate czekam.... mam nadzieje, ze nie utonely po drodze....
No i teraz jeszcze na Paissi Candy, ciekawe jak szybko Nati chusty wysyla![]()
Pewnie przyjda wczesniej![]()
(maz oszaleje![]()
![]()
)
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Ja też czekam!
Na nino didkowe i vatanai maruyame
Pewnie w poniedziałek dotrą![]()
A ja czekam na gekony macchia i Firescales... Mialam nie gromadzić stosu bez chuściocha na zewnątrz![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
danna roses, vanilia roses, amadeus im wunderland, mw indigo, sl safaia, SN ash, i może fioletowe peace od kkd jeśli opłacę
Trza coś prędko sprzedać, znowu zbieractwo mi się włączyło![]()
ja oczekuję laury didymosa zanabytej drogą kupna od przedmówczyni- to moja pierwsza chusta, więc doczekać się nie mogę
Len na kółkach (ale ten do brata leci to sie nie liczy póki co) kanga, przepiękne kitengepoza tym na inne inności
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
a ja czekam na jkao, jkcc, róże afrodyty i fumusa batu![]()
I ja czekamale niechustowo - zamówilam łożeczko dorosłe Synowi, materac i perfumy dla siebie (nowość bo inne od znanych na rynku europejskim - umieram z ciekawości)
Ostatnio edytowane przez Kubiks ; 06-11-2013 o 20:46
Carpe diem.