A ja czekam na MT testowego![]()
A ja czekam na MT testowego![]()
a ja nie tyle na listonosza, co na moją siostrę, bo paczka z króciutką scillą trafiła pod mój stary adres![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
a moj listonosz ma mnie dosć - wczoraj przyniósł nino, a ja do niego: jutro tez pan przyjdzie (z pieluchami), a pan : ok, skoro trzeba,
dziś przychodzi(przynosi pieluchy): ja, o dziekuje za paczkę, jutro też pan przyjdzie
pan:(dzień świstaka?)
ale że to miły pan, to nie protestuje, taka jego praca![]()
K. 2009M. 2012
a ja czekam az przelew za granice dojdzie i moje Lenka wyruszy do Polski.
siadam na ławeczce i siedze cicho![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
A ja czekam na yettowe pieluszki!![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
a ja na kuriera znaczy czekam na didka limitowanego kurier niema prawa byc wczesniej niz w środe ale i tak już czeka!-moje chusto mażenie leo najpierw chciałam czerwonego ale kupiłam wmiędzyczasie inne czerwone chusty więc myślałam czy natur czy cafe ale potem mnie na zielenie wzieło i jak m chciał mi na świeta kupić to nikt niechciał sprzedac -i dostałam wielgachną plyszową kaczuszke
a teraz był biało czarny limitek pierwsza reakcja-fuuuuujjjjjjjjjjjjj a potem a może ...były inne fotki i sie zakochałam i kupiłam-odkupiłam i czekam
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
I ja czekam na moją pierwszą wełenkęcynoberka. Własnie przeczytałam jak to sprzedająca ją pakowała do pudła, co oznacza rychłe jej przybycie
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja czekalam cichutko (ale niedlugo), w koncu przed chwilka sie DOCZEKALAM!![]()
Didkowe fale aqua, od moniki999 - DZIEKI!
Listonosz jeszcze sie tlumaczyl, ze nie wczoraj, bo mial wolne, a koledze pewnie sie nie chcialo...
Lecą, lecą motylki didkowe
Pewnie trochę będą lecieć![]()
a ja na pieluchy czekam. znowu![]()
ja na nino tym razem ale zza granicy jedzie, zobaczymy kiedy dojedzie...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
a ja czekam na spotkanie z Oląpio i ryby petrolowe
zosinamamo, muszę tę scillę zobaczyć(ok, już wyguglałam, uwaga: piszczę! iiiiiiii!!!)
Ostatnio edytowane przez kasia wska ; 21-05-2010 o 18:51
A ja sie wczoraj jednej paczki doczekalam, dzisiaj drugiej i mam nadzieje ze 3 jest tuz za rogiem...
Wczoraj wpadly mi pieluchy od sustainablebabyish formowanki i prefoldy a do tego 1 kg orzechow do prania...
Dzis dotarly dwie AIO thirsties.