próbuję sobie wyobrazić, co to to na drugim zdjęciuto chyba tył? w każdym razie doszłam do wniosku, że całkiem ładnie szyję
![]()
próbuję sobie wyobrazić, co to to na drugim zdjęciuto chyba tył? w każdym razie doszłam do wniosku, że całkiem ładnie szyję
![]()
oj tam czepiacie się dziewczyny
Może nie wiedziała że jak przyłoży wykrój (skądinąd dobry) po skosie to się jej porozciąga przy szyciu...
Fakt na zdjęciu w aukcji wygląda całkiem nieźle
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
To ja skomentuję to cytując jednego z kontrahentów tej Pani:
"Kiedyś, gdy będę już za stary by handlować na Allegro , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o aukcji z Tym Człowiekiem ! To Lśniący Diament wśród Allegrowiczów. Dziękuję i pozdrawiam"
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama
oj za 12 złotych to bezczelność żądać pieluszki pod linijke![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
A ja powiem krótko, jak ktoś nie umie szyć to niech nie szyjealbo tylko dla własnego potomstwa. Takie osoby niszczą tylko reputację pieluch, bo kupi to jakiś laik w tym temacie i się przerazi wyglądem, do pieluch może nie chcieć już wracać
ja też kiedyś kupiłam kieszonki od jakiejś szyjącej mamy to zawału dostałam jak je zobaczyłam, ale nie chciałam zwrotu kasy, bo tanie były, powiedzmy mogły się nadać.. no i pewnego felernego dnia zapomniałam o tych pieluchach i wszystko wrzuciłam na 60stopni haha nie pytajcie co z nich zostało - sam materiał a pul się zmarszczył i poskręcał
powiedziałam sobie nigdy więcej nie kupię pieluch hand made z niepewnego źródła
![]()
Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 25-09-2012 o 06:59
Faktycznie koszmarnie uszyta i to obszycie pieluszki na zwykłej maszynie a nie na owerloku fatalne. Może skutecznie zniechęcić do wielo.
Lidka 29/10/2010i dwa aniołki
Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899
Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914
Jeśli dobrze kojarzę sprzedawcę to kiedys sprzedawała formowanki z pościelowej bawełny nazywając je w tytule tylko pieluszki kieszonki wielorazowe i nie podając z czego sa uszyte ze sama do niej wiadomość z pytaniem czy jest tam pul bo opis byl bardzo niejasny... I chyba dziewczyna zupełnie nie rozumiała o co mi chodzi
Ostatnio edytowane przez bansza ; 25-09-2012 o 08:20
Oj ja dostałam też coś niefajnego od jednej naszej starej forumki... Ale jej wybaczyłam i pielucha jest ciągle z nami, choć się praktycznie nie nadaje do używania, bo ma za długie paski z rzepami. Mam w planach kiedyś ją poprawić, ale pewnie nigdy to nie nastąpi.
A wybaczyłam, bo wszystkie inne pieluszki mi się podobały i były ok.