Zapraszam do wyrażenia opinii o limitowanej edycji bawełnianych chust żakardowych NATI utkanych według greckiej inspiracji.![]()
Zapraszam do wyrażenia opinii o limitowanej edycji bawełnianych chust żakardowych NATI utkanych według greckiej inspiracji.![]()
Super chusta. Grubsza, ale bardzo miękka. Świetnie się dociąga. Mtyku.ilutka i przyjemna w dotyku.
Coż...miałam sobie nic nie kupować ale jak dowiedziałam się o promocji nie mogłam się oprzeć. Najpierw sprawiłam sobie krótką jasną zieleń (plus bonusik o którym już pisałam), o tym, jakie zrobiła na mnie wrażenie, niech świadczy fakt, ze dokupiłam sobie ciemny brąz
. Mieciutkie i milutkie - takie do przytulania, grubsze i bardzo plastyczne. A nośność cudna!Odnoszę jednak wrażenie,że ciemny brąz jest inny od jasnej zieleni - mniej puchaty i bardziej śliski. Zieleń jest bardziej "czepliwa" i przez to jeszcze bardziej nośna. Ale obie uwielbiam!Chusty na 6!
Ignaś ur. 26.06.2007 i Tymuś ur. 30.03. 2009
Chusta jest po prostu cudowna! Mięciutka, mięsista - po prostu ideał! Nie zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia (nie moje kolory niestety), ale od pierwszego noszenia wpadłam po uszy i już nie chcę innej chusty. Dziś byłyśmy na pierwszym długim spacerze i nic mi się nie wrzynało, nie osiadało, chusta cudownie nas otulała i grzała. Zdecydowanie najfajniejsza chusta,w jakiej miałam okazję nosić.
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
grecja jasny brąz to moja pierwsza chusta tkana. Jestem zachwycona, kolor mój, a do wzoru przekonałam się jak chusta dotarła, śliczna, teraz wzór wydaje mi się najpiękniejszy
a tu moja 8 miesięczna córeczka na plecach
![]()
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)
odkąd zobaczyłam ta chuste wiedziałam ze musze ja miec
kupilam w ciemno, bo nie mialam mozliwosci przetestowania i jestem zachwycona i zakochana na zaboj-chyba jak we wszystkich Natkach
mam 16kg poltoraroczniaka wiec jest co nosic, a Grecka swietnie sobie z tymi kg radzi
chusta zostaje dla kolejnego dziecia na bank
nie patrzcie na wiazanie, bo uczymy sie plecaczka:
Nati Grecja ciemny brąz
![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Też mam zieloną a koloru do końca pewna nie byłam, ale jak już do nas doszła to mogłam na własne oczęta się przekonać że jest cudnaChusta mięciutka
Po praniu jeszcze bardziej zmiękła . Jestem nowicjuszką w temacie wiązania ale moim skromnym zdaniem chusta się fajnie dociąga , ja przynajmniej nie miałam z tym żadnych kłopotów . Zdjecia jakieś wkleję jak mąż wróci w przyszłym tygodniu .
A ja mam do Was, dziewczyny pytanie:
czy Wasze Grecje się zmechaciły? Ja uprałam pierwszy raz na 60 stopni zgodnie z instrukcją Natalii (w pralce, program bawełna, w loveli) i mi się skubana skosmaciła!O co chodzi? Moja pralka jest jakaś trefna, czy po prostu taka cecha tej chusty?
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
moja po praniu wyglada tak
http://i50.tinypic.com/2r3hybp.jpg
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.