Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz bawełnianą chustę żakardową NATI ?

Głosujących
58. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1.Bardzo dobra

49 84.48%
  • 2.Dobra

7 12.07%
  • 3.Nie mam zdania

1 1.72%
  • 4.Nie zachwyciła

1 1.72%
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 81 do 89 z 89

Wątek: Żakardowe „greckie” bawełniane chusty NATI by NATIBABY

Chustodinozaur Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuneg Zobacz posta

Minusy:
    wydaje się zbyt delikatna dla cięższych dzieci, wolę bardziej siermiężne chusty, np. girasol
    hihihi moje 16kg szczesia nosi najlepiej z wszystkich chust-oprocz pawii
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

uniwersalny, pewnie rzecz gustu. Dla mnie uniwersalne będą raczej te cieńsze i nie grzejące, bo w zimie zawsze można sie dodatkowo ubrac a w lecie czasem ciężko bardziej się rozebrać.
    R. 2007; J. 2009

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Mechacenie chusty - potwierdzam. W miarę czasu robi się na niej taki meszek, który potem się kłębi i kołtuni. Pierwsze pranie było w 60 stopniach, kolejne w 40, prałam ją już kilka razy, a mam od nieco ponad miesiąca.
    Nie zmienia to faktu, że chusta nosi moje 8 kg fantastycznie, dobrze się dociąga, nie opada. No i rzeczywiście jest dość ciepła i im bliżej ciepłych miesięcy tym rzadziej będzie używana na korzyść innych, cieńszych
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chustofanka Awatar jonaelle
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Dorzucę i swoją opinię Uwielbiam tę chustę. Niektórych nie przekonuje jej wzór, moim zdaniem jest piękny, nazwa doskonale go oddaje. Chusta niezwykle zyskuje w rzeczywistości. Pierwsze przytulanie po wyjęciu z pudełka bardzo przyjemne. Po praniu zrobiła się bardziej... zbita? Chyba tak bym to ujęła. Doskonale nosi. Choć według mnie dociąga się średnio. To zależy chyba od przyzwyczajenia, wcześniej miałam do czynienia z chustami sztywniejszymi, a grecja jest taka mięciutka. Bardzo podoba mi się, że się nie mnie za bardzo, nie muszę jej tak często prasować jak lnu. Używam jej często, ale nie tak często, żeby prać ją co chwilę, więc jest jeszcze w doskonałym stanie. Na szczęście nie trzeba jej łamać Dla mnie ogromny plus, bo sobie tego nie wyobrażam Dostaje ode mnie najwyższą ocenę.
    Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010

Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.

Chustomanka Awatar szokam
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

a co powiecie o kółkowych Grecjach? mam jedną, ale kolor do mnie nie przemawia, zastanawiam się nad wymianą na Babylonie, albo Girasol, albo inny kolorowy pasiak, ale może mnie przekonacie, żebym ją sobie zostawiła?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szokam Zobacz posta
    a co powiecie o kółkowych Grecjach? mam jedną, ale kolor do mnie nie przemawia, zastanawiam się nad wymianą na Babylonie, albo Girasol, albo inny kolorowy pasiak, ale może mnie przekonacie, żebym ją sobie zostawiła?
    no, za drogo jej nie sprzedasz, a do innej będziesz musiała pewnie dołożyć przekonuje Cię ten argument?

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

Ja sie dopisze. Chusta mieciutka, puchata, kolorek piekny - gruba i to jej plus u mnie po doswiadczeniach z cieniznami takimi jak Vatek Teesta i Elipry kaszmirowe. Daje 5

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

macie kółkową grecje może? jak nosi i jak sie dociąga? nadaje sie wogóle na kółkową czy jednak uniwersalna skośnokrzyżowa lepsza będzie?

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Mamy tylko dwie chusty, więc może mało pomocna będzie ta moja recenzja, ale od czegoś trzeba zacząć...
    Mało w niej noszę, bo kupiłam 4,7 z myślą o sobie i o mężu, a na razie dzieć malutki i ja się w Grecji topię, ale - z tych paru razów, kiedy się motałam, mam bardzo dobre wrażenia. Chusta miękka, mięsista, świetnie się ją wiąże, dobrze otula dziecko. Po 2 h chodzenia w domu nic nie trzeba poprawiać. Na piąteczkę według mnie.

Uprawnienia umieszczania postów