- 

Chustonówka

(wiązana elastyczna) czyżby dziecko za duże????? (wiązana elastyczna) czyżby dziecko za duże?????

Witam Was

Zaryzykowałam i kupiłam chustę.pl wiązaną. Mam dziecko 6-tygodniowe, więc powinnam go nosić w 1 i 2 pozycji. No i tu wyskoczył problem: próbując 1 pozycję nijak mi się dziecko nie chce zmieścić; jak w 1 kieszonce ma być od główki do pupy to po prostu nie ma szans go tam upchać. Jeśli na siłę wsadzę nóżki do 2 połówki to jest w ogóle zgięty w pół i nic dziwnego że mu się nie podoba. No i tu jest taka możliwość, że dziecko jest za duże (jest to możliwe?) bo ja jestem raczej chuda (wiążę chustę z przodu i wciąż troszkę mi zwisa), dziecko nosi rozmiar ubranek 68, robię wszystko wg instrukcji (chyba...) no i jakoś mi to nie pasuje :/ POMÓŻCIE. Czy jeśli się okaże, że jest on za duży na pozycje niemowlęce, to czy mogę go zapakować w sposób przeznaczony "dla starszych niemowląt", czy nie wolno tego robić? Jak go mam na rękach to nie muszę główki podtrzymywać, aczkolwiek czasem zdarza mu się ją odrzucić...

Uprawnienia umieszczania postów
				Uprawnienia umieszczania postów