Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: dianek

Chustofanka Awatar clatite
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów

Domyślnie dianek

Polecam kupowanie od dianki, jak będzie pieluszki wyprzedawać. Dostałam wkłady w niezwykle dobrym stanie.
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Ja też polecam. Kupowałam pieluszki, były w takim stanie, że od razu chciałoby się na pupę założyć. Fajna dziewczyna

Chusteryczka Awatar wildhoney
    Miejscowość
    Land of Mordor

Domyślnie

Szybka, bezproblemowa wymianka, ciuszki w rewelacyjnym stanie, miły i rzeczowy kontakt - jednym słowem super
    Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
    One candle left to burn now... before the Darkness comes.

Chusteryczka Awatar wildhoney
    Miejscowość
    Land of Mordor

Domyślnie

I kolejna wymianka za nami - bardzo miłe spotkanie, rzeczy w świetnym stanie, przemiły kontakt i w ogóle
    Nazgul, 1. 02. 2009; Morgulina 13. 06. 2011
    One candle left to burn now... before the Darkness comes.

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

i za nami wymianka, podpisuję się pod powyższymi stwierdzeniami

szybko, bezproblemowo, rzeczy w świetnym stanie, dobry kontakt,

polecam

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Gorąco polecam dianek i dziękuję za udaną wymiankę
    Szybko, konkretnie, bardzo sympatycznie, a ubranka śliczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

wymieniałam sie z dianek 2 razy i liczę na kolejne kilka lub naście
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustoholiczka Awatar katmawa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja niestety po długim zastanowieniu niezbyt pozytywnie.

Wymieniałam się z dianek dwukrotnie.

Po pierwszej transakcji nie wystawiłam komentarza w ogóle, ale po drugiej już muszę.

Za pierwszym razem dostałam część ciuchów w stanie bardzo dobrym, a część w stanie nie nadającym się w ogóle do użycia. Sprane i dziurawe body i dziurawą, poprutą czapkę. Czapkę wyrzuciłam od razu, body wysłałam innej forumce, żeby zobaczyła w jakim jest stanie.

Dałam dianek drugą szansę, bo zależało mi na spodniach dresowych, które oferowała, z resztą, jak piszę, część ubrań z pierwszej wymianki była OK, bez zastrzeżeń.

Druga wymianka, dzisiaj otworzyłam przesyłkę. Ubrania są w stanie, w którym ja bym ich nie zaproponowała nikomu nawet za darmo, za koszt przesyłki.

Wybacz dianek. Nie mam czasu na fotografowanie, wyjaśnianie, nie jest to warte zachodu, nie szkoda mi też tego, co wysłałam na wymianę, bo to drobiazg. Chodzi o wrażenie - negatywne i chyba już takie pozostanie.
    Ostatnio edytowane przez katmawa ; 02-10-2013 o 09:03 Powód: edycja po wyjaśnieniach z moderacją
    synek 08.2011, córeczka 02.2013.

Chusteryczka Awatar reginleif
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Negatyw

Wymieniłam się z dianek raz.

Nowe, nigdy nie używane skórzane paputki marki Playshoes za koszulę, bluzeczkę i bluzę.

Stan koszuli opisywany jako idealny z ideałem, niestety gdzieś się minął - ma plamki na mankietach. Bluzeczka dziurawa, bluza z kilkunastocentymetrowym przebarwieniem na plecach. O wadach nie zostałam poinformowana, ani nie zostały uwidocznione na zdjęciach, o czym mówi regulamin Bazarku.

Chciałam w tej sytuacji odzyskać paputki, ale się okazało, że nie nadają się one już do oddania. Owszem, zaproponowała mi różne formy rekompensaty, ale po pierwszym wrażeniu wszystko mi opadło.

Wymianki tylko dla spragnionych wrażeń.
    Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
    Moja dłubanina

dianek
    Guest

Domyślnie

katmawa,

pierwszej naszej wymianki nie pamiętam, za dużo tego było

ta - kompletnie nieudana

dres po praniu ma to do siebie, że sie mechaci... szukałas pilnie dużej ilości dresów, więc wyjęłam odłożone dla Bena na wyrost i wysłałam - na zdjęciach widać, że to nie nówki...
    jak widać ocena stanu chba jest sprawą indywidualną... ja je zostawiłam nam jako dobre, do przedszkola czy na podwórko...

mam nadzieję, że chociaż majteczki i skarpetki nadają się wg waszej opinii do użytku

na zdjęciach wyraźnie widać, że spodenki mają zmechacenia, "paproszki" - nie musisz robić zdjęć, są dostępne - wystarczy sobie przybliżyć i widać, że to nie są nowe rzeczy https://plus.google.com/photos/10659...889?banner=pwa to samo skarpetki

mi osobiście szkoda że wysłałam, otrzymane "masło kokosowe: nie ma nic wspólnego z prawdziwym masłem kokosowym, przy tak kontrowersyjnym i szkodliwym składzie warto było jednak o nim wspomnieć...
    Ostatnio edytowane przez dianek ; 02-10-2013 o 08:32

dianek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reginleif Zobacz posta
    Wymieniłam się z dianek raz.

Nowe, nigdy nie używane skórzane paputki marki Playshoes za koszulę, bluzeczkę i bluzę.

Stan koszuli opisywany jako idealny z ideałem, niestety gdzieś się minął - ma plamki na mankietach. Bluzeczka dziurawa, bluza z kilkunastocentymetrowym przebarwieniem na plecach. O wadach nie zostałam poinformowana, ani nie zostały uwidocznione na zdjęciach, o czym mówi regulamin Bazarku.

Chciałam w tej sytuacji odzyskać paputki, ale się okazało, że nie nadają się one już do oddania. Owszem, zaproponowała mi różne formy rekompensaty, ale po pierwszym wrażeniu wszystko mi opadło.

Wymianki tylko dla spragnionych wrażeń.
    Paputki miały być nowe. Były nieużywane, ale z krzywo, ręcznie skróconymi gumkami. Więc zamiast od razu je założyć młodemu, trochę się musiałam z nimi urobić. Zaraz po otrzymaniu paputków wymieniłam im gumki, by nadawały się do użytku i założyłam synowi na nogi.
    Po jakimś czasie dostałam informację, że reginleif jest niezadowolona z ciuszków. W przypadku bluzki i bluzy - fakt, moja wina, dla mnie te ciuchy były ok (wyjęte z worka z ciuchami odłożonymi na wyrost dla Bena), ale oglądałam je ponownie w kiepskim świetle i nie zauważyłam defektów. Koszule oglądałam bardzo dokładnie przy okazji mierzenia bo miała iść do kogoś innego - nie znalazłam trwałych defektów żadnych.

Tak czy inaczej zaproponowałam zwrot pieniędzy za paputki (skoro nie nadawały się do zwrotu) lub wysyłkę innych rzeczy (po bardzo dokładym sprawdzeniu czy z nimi wszystko ok, część ciuchów mam nową, wiec coś powinno się znaleźć). Ale reginleif odmówiła współpracy...

wyszło bez sensu

edit: bo mi tu modki piszą, że to co napisałam może być źle odebrane
    ja do tych kapci nic nie mam - reginleif zapewne w ogóle nie zauważyła, że mają nieoryginalne gumki, dałam sobie z nimi rady, jest ok
    choć nie zmienia to faktu, że wolałabym by obie strony twierdziły, że jest ok
    Ostatnio edytowane przez dianek ; 02-10-2013 o 13:43

Chustoholiczka Awatar katmawa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dianek wysłałam Ci nowy kosmetyk ze sklepu Marks&Spencer, w moim wątku cały czas są jego zdjęcia. Nosi nazwę masła do ciała. Nie zapytałaś o skład, nie zapytałaś jaka to firma. Dla mnie jego skład nie jest kontrowersyjny, bo się tym nie zajmuję, nie interesuję, nie czytam składów. Zarzucanie mi, że wystawiam na wymianę rzecz kontrowersyjną uważam za krzywdzące, ale sytuacja została wyjaśniona z moderacją, więc uważam ją za załatwioną.
    Ostatnio edytowane przez katmawa ; 02-10-2013 o 09:02 Powód: edycja po wyjaśnieniach z moderacją
    synek 08.2011, córeczka 02.2013.

dianek
    Guest

Domyślnie

nie jest to żaden odwet - każdy ma prawo do swojej opinni
    jestem rozczarowana, więc o tym piszę...

nieporozumienie i z jednej i z drugiej strony

wyjaśnione z modem
    Ostatnio edytowane przez dianek ; 02-10-2013 o 08:34

Chustoholiczka Awatar eesti
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin

Domyślnie

Ja jestem zadowolona wymianką z Dianek. Opis rzeczy (w tym ubrań) zgadzał się z faktycznym stanem. Kontakt jest bardzo dobry (Diana zawsze jest na forum ), wysyłka szybka.
    W sklepie u Dianek również kupowałam i też bez zastrzeżeń, zdecydowanie na +.
    Polecam!
    Igor 27.09.2009
    Eryk 17.03.2012
    Adam 24.04.2015
    Nika 02.02.2018
    Kuba 31.12.2019
    Kaja 21.09.2021

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Robiłam zakupy - co ciekawe, znalazłam przypadkiem na allegro, to czego szukałam, a to się okazało, że forumka - transakcja - super! tak samo bym na allegro napisała szybka wysyłka, dobry kontakt.
    Za nami także wymianka - ja jestem bardzo zadowolona - tym bardziej, ze to calkiem spory hurt był i jak sie po niedługim czasie okazało - idealnie trafiło w potrzeby.
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustomanka Awatar jadorota
    Miejscowość
    Wielkopolska

Domyślnie

Moje wymianki z dianek zawsze udane, opisy w pełni oddawały stan, przesyłka zawsze szybka. Piżamka w potforki służy nam non stop.
    Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11

Chusteryczka Awatar mazumal
    Miejscowość
    Wieliczka/Krakow

Domyślnie

Super wymianka Szybka wysyłka i towar zgodny w pełni z tym co na zdjęciu. Ciuszki czyściutkie i w świetnym stanie

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

za nami wymianeczka sprawna fajny kontakt szybka wysyłka jak dla mnie super
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

bardzo dziękuję
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

ulala.v
    Guest

Domyślnie

wymieniałam się z dianek. Wszystko poszło szybko, sprawnie i miło. Bardzo dziękuję

Uprawnienia umieszczania postów