Witam,
mam na imię Justyna i buszuję po tym forum od dawna. W kwietniu się zarejestrowałam i myślałam, że tylko tak, bo i tak nie będę nic pisać. Bo ja mało pisząca jestem. Okazało się, że wsiąkłam, pokupowałam dużo fajnych rzeczy od forumowym Mam, poczytałam dużo, dowiedziałam się jeszcze więcej i w ogóle super mi się tu podoba.
To ja trochę o sobie: mam dwójkę dzieci, jedną córę nastolatkę i małego szkraba, prawie rocznego. Nosimy się od początku właściwie tzn chyba Młody miał 2 tygodnie jakoś tak. Ninę też nosiłam, ale w nosidle ze stelażem i pamiętam że nosiłam ją z przodu (tyłem do świata!!!!) ale w czym to nie pamiętam, bo to dawno było...
Pieluchujemy wielorazowo, ale i pampersowo czasem. Moja pierwsza chusta to żakard hopka chicago, i dalej kółkowe: mayawrap, lniana chusta.pl i okropna womar - głupi zakupNo i mamy jeszcze nosidło ergo tuli. Młodzieniec już chodzi i za dużo w chustach nie lubi, ale jako że mieszkamy na wsi na spacery go nosimy, do lasu, nad rzekę, w pola, tam gdzie z wózkiem nie wygodnie. No i właściwie wszędzie. Mieszkamy 50 km pod Warszawą w oklicach Modlina (teraz wszyscy wiedzą gdzie Modlin z racji lotniska).
Mamy dwa psy, dwa koty i lubimy naturalnie żyć - w miarę
No i co jeszcze? Jeździmy czasem do Wawy do kalimby. W 100pociech nauczyliśmy się wiązać - bo mąż też nosi
Forum to bardzo mi się podoba, ilość tematów pokrewnych mi jest oszałamiająa i jakoś tak blisko się czuję z Wami, czytając Wasze posty. Chyba rzeczywiście to forum zrzesza osoby JAKIEŚ w sensie takich ogólnych wartości. Nie wiem jak to ująć, ale po prostu dobrze się tu czuję. Dużo tematów mnie interesuje.
No dobra, rozpisałam się. Podoba mi się tu bardzo także witam wszystkie Forumowiczki.
No i dziękuję za pomocbo pomogłyście już bardzo i w wiązaniu i w składaniu np prześcieradła z gumką, w olejowaniu włosów, w kubeczkach menstruacyjnych, i w wielu wielu innych rzeczach. Aaaa no i w oczywiście gładkich pięknych udach (syrena się kłania
Jeszcze raz dziękuję i witam się już na stałe, mam nadzieję![]()