suszą się![]()
jak wyschną, postaram się zaplecakować, chociaż zastrzegam, że taki sztywny len ciężko zawiązać na plecach na małowspółpracującym dzieciu![]()
suszą się![]()
jak wyschną, postaram się zaplecakować, chociaż zastrzegam, że taki sztywny len ciężko zawiązać na plecach na małowspółpracującym dzieciu![]()
2 + 7 (2005-2018)
a proszę bardzo
ładny niebieski głeboki nasycony kolor, sztywna po wyjęciu z pudła,
waga 4,2 850g
proszę nie patrzeć na wiązanie, chusta nowa i mega sztywna, wiązałam szybko zanim poszłam na pocztę wysłać prawowitej właścicielce![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Na żywca ten niebieski duuuużo lepiej wygląda... Na zdjeciach natkowych wyglądał na taki wiejski chabrowy, a to jest po prostu NIEBIESKI.
Fajne elfy.
Miałam na nie chrapkęŁadne są!
i faktycznie na tych zdj jeszcze lepiej się prezentują![]()
na drugim zdjęciu są okazałe![]()
Ależ mi się podobają !
Karusku jaką masz długość ? Jak byś sprzedawała to ja sie w kolejce ustawiam![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Czwóreczka dla mnie jak znalazł![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Spróbuj po praniu wykręcić ją ręcznie - zrób taki świderek (albo męża poproś, bo to wymaga siły!).
Deskowate lniane koty taniuki stały się w ten sposób niemal flanelką!
metis wszędzie czuwa
dodam tylko, że ten świderek najlepiej zrobić przerzucając jeden koniec przez rurę grzejnika łazienkowego (ja mam akurat na ścianie nad wanną, więc skręcam, a woda po prostu leci do wanny), wtedy siły dużo mniej potrzeba i nawet bez męża da się. Jaskółki lniane tak sama wykręciłam i różnicę od razu było czuć
a Elfy piękneteraz nawet nie wiem czy wolę czerwone czy te niebieskie
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Nieeeeeeeee... Muszę FB w pracy odpalać, takie cuda mnie omijają![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!