Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Wątek dla użytkowników "tanich chinek" czyli kieszonek z ebaya

Mieszany widok

  1. #1
    Chustofanka Awatar clatite
    Dołączył
    Aug 2012
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów
    Posty
    262

    Domyślnie

    Moim zdaniem różnica miedzy chinkami a pieluszkami markowymi (nawet używanymi) jest ogromna. Mam 2 chinki i tylko po domu mam odwagę je stosować. Słabe rzepy, wielkie jak wór, wkłady puszyste ale chłonność znikoma. Ale to też pewnie zależy jak się trafi. Polecałabym chyba pojedynczo kupować.
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

    Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

  2. #2
    Chustopróchno
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze
    Posty
    12,805

    Domyślnie

    ale przecież kieszonki o których jest ten wątek są na napy

    a wkłady... może zatłuszczone/zazłogowane?

  3. #3
    Chustofanka Awatar clatite
    Dołączył
    Aug 2012
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów
    Posty
    262

    Domyślnie

    Ja piszę o Naughty baby, one są na rzepy, myślałam ze ogólnie o chinkach wątek a nie o jakiś szczególnych Wkłady takie lekkie po prostu są, od nowości mam wiec o złogach nie ma mowy.
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

    Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

  4. #4
    Chustopróchno
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze
    Posty
    12,805

    Domyślnie

    naughty baby to inna para kaloszy i mają swój własny wątek na którym (głównie choć nie wyłącznie) powieszono na nich psy

    myślisz że złogi robią się tylko "u innych"?
    to mieszanka wszystkiego przecież. chyba, że je po prostu na bieżąco gotujesz/stippingujesz i takie tam...

    tutaj piszemy sobie (głównie ) o konkretnych ibejowych kieszonkach, które od pewnego czasu i co jakiś czas są zbiorowo kupowane w Chinach

  5. #5
    Chustofanka Awatar clatite
    Dołączył
    Aug 2012
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów
    Posty
    262

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    myślisz że złogi robią się tylko "u innych"?
    to mieszanka wszystkiego przecież. chyba, że je po prostu na bieżąco gotujesz/stippingujesz i takie tam...
    Chodziło mi o to, że od nowości je mam i od początku takie były, wiec o złogach mowy nie ma w tym przypadku A że u innych większe to oczywiste
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

    Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

  6. #6
    Chustopróchno
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze
    Posty
    12,805

    Domyślnie

    a odtłuszczałaś je na początku? ja nie miałam nigdy NB, więc tak gdybam, ale raz mi się zdarzyło nie odtłuścić nowych wkładów mikro i pożałowałam

    no ba! wiadomo, że złogi większe tam gdzie nas nie ma

  7. #7
    Chustofanka Awatar clatite
    Dołączył
    Aug 2012
    Miejscowość
    Warszawa Mokotów
    Posty
    262

    Domyślnie

    Na to bym nie wpadła. Skąd tłuszcz w nowych wkładach???
    Tymek 30.06.2011 Jerzyk 05.11.2015

    Moja radosna twórczość:
    http://worzpomyslami.blogspot.com/
    http://www.morgankitchen.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •