http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
u mnie z wieszaniem![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
ale fajnie, że chociaż w tym numerze chusty wymienione![]()
Nie tylko w tym piśmie, już ponad rok temu gdy byłam w ciąży i czytywałam różne takie tytuły, kilka razy natknęłam się na chustę w sugerowanej wyprawce![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
buuua kto nam doradzi, teraz moja Mysza będzie musiał znaleźć inną Panią od książeczek, a tak naśladując mamę czytał gazetę od końca i wygłaszał wszystkim naokoło "Popatrz, Pani od książeczek pisze, żeby mama kupiła mi taką bajkę. Tato patrz, trzeba kupić taką bajkę dla Tomka, Pani mówi, że to fajna książeczka na dobranoc"
Czyżby tego który sprawił, że znalazło się ono w mojej skrzynce. Przemoczeni prosto z tramwaju, pobiegliśmy do domu a w skrzynce czekała na nas koperta ze Skarbem
A tak przy okazji mój mąż zauważył hm...nieścisłość?, czytając tekst o urlopach -urlop ojcowski od tego roku nie jest tygodniowy ale dwutygodniowycoś o tym wiemy czekaliśmy na nowy rok po urodzeniu Smoka aby skorzystać z dłuższego wolnego.
3 Muszkieterów i Mała Księżniczka![]()
20.07.2008
10.12.2011
24.11.2014
17.11.2017
O rany! Serio?To jest najfajniejsza rzecz jaką słyszałam ever
No niestety, podejrzewam, że to nie jedyna nieścisłość. Nie pod wszystkim też podpisałabym się zamaszyście. Np. pod poradą, by nie zwracać uwagi na płacz dziecka, które nie chce zostać w przedszkolu![]()
By the way podpisana zamaszyście jestem natomiast pod tekstem, którego byłam tylko drugoplanową współautorką. Nazwisko autorki pierwszoplanowej nie zaistniało w ogóle, nie wiedzieć czemu![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Serio, serio - jak będę odbierać Myszę z przedszkola po pracy przekażę buziaka od Pani od książeczek. Często też szuka w rożnych miesięcznikach Pani od książeczek - ale nie zawsze tam taka pani jest.
Moje dziecko ku zdumieniu przedszkolanek (bo chłopiec) uwielbia czasem przesiadywać w kąciku z bajkami nie tylko je oglądać,"czytać" czy opowiadać ale też wymyślać do nich historie i opowiadać je innym dzieciom.
Mam cichą nadzieję, że ta fascynacja słowem pisanym pozostanie
Życie![]()
![]()
3 Muszkieterów i Mała Księżniczka![]()
20.07.2008
10.12.2011
24.11.2014
17.11.2017