Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
Fajnie wyglądają wszystkie razem![]()
U mnie teraz 3 Pawie w szafie siedzą, ale tylko dwa rocznicowe, a ten wzór zdecydowanie bardziej mi się podoba![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Zacne stadko! Alifi, jakby coś się tam jednak wykluło, to chętnie zaopiekuję się jakimś zabłąkanym kurczątkiem.
Ale do adremu, jak mawiają.
Cześć, mam na imię Aga i jestem pawioholiczką. Od przed chwili. Właśnie zarzuciłam wodnego pfaua na plecy. To mój pierwszy raz, moje pierwsze pawie i to od razu własne. I już TO wiem. Opierałam się temu przez dwójkę dzieci. Poległam teraz i cieszę się, że dałam kurom szansę. Moje chustowe życie byłoby bez kur ubogie![]()
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
Kiedyś mawiałam pogardliwie-kury.
Dzisiaj.
Mam swoje 2007 i nie wyobrażam sobie je puścić gdziekolwiek dalej.
O widzisz Aniu a ja w 2007 jakoś się nie zakochałamno chyba że jakaś fajna farbowanka by się trafiła to może
dla mnie do tej pory najlepsze były mroczne właśnie (nie próbowałam garnetów i ecru ale ten wzór mniej do mnie przemawia)
Teraz ślinię się do wełnianych i zakochałąm się po zdjęciach Agut![]()
Jednak z chorób chustowych to ja jednak gwałtowniej przechodziłam gekonozęmając równocześnie 8 różnych
Pawiozę przechodzę łagodniej znacznie ale i tak 7 gatunków się przewinęło tyle że tym razem już nie równocześnie![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Dziewczyny przed chwilą do drzwi mojego mieszkania zapukał Pan listonosz i z szerokim uśmiechem wręczył mi - uchachanej jeszcze bardziej zgrabną paczuszkęNie muszę chyba tłumaczyć, że zawartość owej paczki stanowiła chusta - piękniusie pawie aqua
Dzieć od razu postanowił współpracować i dał się zamotać w te cudne ptaszyska - muszę się przyznać, że to nasz pierwszy raz z pfau'ami i "powiem" tylko WOWWWWWW - wiążą się same, dociągają wprost genialnie, noszą wybornie no i wyglądają, wyglądają, wyglądają ... Iza dzięki
![]()
Nie wiedziałam, że tak wpadnę po uszy w te pawieTeraz tegoroczne konopki mi się marzą
![]()
Gratuluję zakupu i życzę owocnej pawiozy! Ja się poważnie zastanawiam nad pozbyciem się reszty... Zostawię pawie, jeden len i jedne konopie. Chyba![]()
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)