Pokaż wyniki od 1 do 20 z 62

Wątek: Pawioza

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie Pawioza

Kurcze co jest takiego w tych pawiach, że je tak mocno kochacie? Kupiłam jakis czas temu mroczne pawie i tak mi chodzi po głowie czy ich nie sprzedać.. A bo szał na pawie to i ja muszę je mieć. Mam te swoje ryby karaibskie, w których się oboje z Fabianem Kochamy. A razie jak przyszły tak leżą. Zajrzałam do pudła czy nie przyszła cegła i tak leżą. Nawet ich nie motalam ale tak sobie tłumacze, że to będzie wspaniała szmata jak mały nie będzie taki mały. I może będzie warta drugie tyle właściwie to nie wiem czemu je kupiłam..

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Ty sluchaj, nie wiesz co tracisz - musisz je wyprac i wtedy zobaczysz jak one cudownie miekna po praniu i takie sa fajne lejace, samowiazace. Przed praniem, to zwykla decha z drzazgami.
    Marcel 3 lata

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Kamila, a jak noszą konopne w porównaniu z rocznicowymi 2007? Na logikę powinny lepiej, co?
    A. 02.2010, T. 06.2012

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Hmmm trudne pytanie. Mialam dlugie pawie 2007 w rozmiarze 6 i zawsze nosilam w plecaku z koszulka. W tym wiazaniu kazda chusta dobrze nosi
    Nosza wiec pewnie podobnie, czyli dobrze

Dla mnie znaczaca roznica byla grubosc i cechy chusty. Pawie 2007 byly cudownie miekkie i takie jakby puchate, co odpowiadalo mi kiedy Marcel byl mniejszy. Czylam ze jest opatulonyw puch Teraz gdy jest ciezszy i wiekszy ten puch zaczal mi przeszkadzac, grubo tych puchatych warstw, ja sie poce na sama mysl o zawijaniu sie w nie. I tu przychodzi z pomoca Paw konopny. Idealna grubosc - wydaje sie cienki, ale cholernie mocny. Pakownie tak latwo modulujacej sie chusty pod dupke (co mi zajmuje najwiecej czasu) jest czysta przyjemnascia, a nie przeklinaniem. Przewiewny! Dociaga sie w pol sekundy. Nic sie nie luzuje. Moja ulubiona chusta ze wzgledu na samowiazace sie wlasciwosci, jednym slowem
    Marcel 3 lata

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Uff... Czyli jeśli mam konopne (wstyd przyznać, jeszcze nie motalam), a mój klocek ma już 7,5kilo to dużo nie strace jeśli odpuszcze sobie rocznicowe?
    A. 02.2010, T. 06.2012

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Ja decyzji za ciebie nie podejme.
    Rocznicowe to klasyka gatunku. Mnie by z lekka ciekawosc zzerala - jakie one sa w dotyku, ze tak dlugo pozostaja klasyka
    Marcel 3 lata

Uprawnienia umieszczania postów