ja tyko napisze, ze kocham Girasole, choc juz nie nosze, ale leza u mnie dla przyszlych pokolen![]()
ja tyko napisze, ze kocham Girasole, choc juz nie nosze, ale leza u mnie dla przyszlych pokolen![]()
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
Noszę moje dwulatki bez problemu (ale one ważą aktualnie około 9 kg Nina i 11 Ada)
Właśnie zakupiłam kolejnego girasola, plecakowego... Chyba czas długie wiązanki w świat posłać
Kurde, tylko okres oczekiwania na girasola 4,2 jest długoterminowy... A ja bym chciała jużjakby w POZ był sklep stacjonarny, to chyba bym poleciała
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
no chyba tak zrobię, bo jakoś tak wolę używane chusty niż nówki sztuki nie śmiganeAle swoją drogą, to jestem na etapie uzupełniania chustostosiku niedługo połowa działu "kupię" bedzie ode mnie
na indio również się grzeję, ale indio chyba zostawię sobie na lato i kupię z lnem
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
A ja dla równowagi napiszę, że miałam dwa Girasolki, oba byly piękne, ale żaden nie powalał nośnością - Rastaman jeszcze w miarę dawał radę, ale w Amitoli szybko zaczęło mi być ciężko... Wolę jednak chusty z domieszkami, albo grubsze bawełny
A nie wolisz 3,6 na biodro i plecy?![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
A ja myślę, że jeszcze zależy jaki to Girasol. Bo są bardziej cienkie i bardziej grube i mięsiste. Ale to już wyższa szkoła jazdy
Ja mam dwa i jestem nimi zachwyconaDiamentowy cudnie nosi moją 3-latkę
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]