Z mojego doświadczenia-chusta nie do zdarcia, która zniesie i uniesie wszystko!
Obok Didka moja ulubiona bez dwóch zdań marka!!!
Z mojego doświadczenia-chusta nie do zdarcia, która zniesie i uniesie wszystko!
Obok Didka moja ulubiona bez dwóch zdań marka!!!
no to postanowione, didkowa fanka już jestem- czas na girasola!tylko którego wybrać? Kurde blaszka, jakie te kolory piekne
Nic, tylko miec worek pięniędzy (najlepiej bez dna) i kupować
A chuściochy zawsze można sobie dorobić![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
ja tyko napisze, ze kocham Girasole, choc juz nie nosze, ale leza u mnie dla przyszlych pokolen![]()
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
Noszę moje dwulatki bez problemu (ale one ważą aktualnie około 9 kg Nina i 11 Ada)
Właśnie zakupiłam kolejnego girasola, plecakowego... Chyba czas długie wiązanki w świat posłać
Kurde, tylko okres oczekiwania na girasola 4,2 jest długoterminowy... A ja bym chciała jużjakby w POZ był sklep stacjonarny, to chyba bym poleciała
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
no chyba tak zrobię, bo jakoś tak wolę używane chusty niż nówki sztuki nie śmiganeAle swoją drogą, to jestem na etapie uzupełniania chustostosiku niedługo połowa działu "kupię" bedzie ode mnie
na indio również się grzeję, ale indio chyba zostawię sobie na lato i kupię z lnem
![]()