Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 5.09. chustowa środa we Wrocławiu

Chustomanka Awatar astro
    Miejscowość
    WrocłaW

Domyślnie 5.09. chustowa środa we Wrocławiu

Wracając wczoraj po do domu miałam okazję spotkać małych chuściochów ze swoimi mamusiami, może są wśród nas

- na ul. Świdnickiej mama z maluchem w Little Frog Ametyst, wsiadała do tramwaju 15
    - w żłobku na Hubskiej mama odbierająca maluchy chyba w Indo
    - na skrzyżowaniu Kamienna/Hubska mama z dzieckiem w szarym MT Tuli

Pozdrawiam gorąco
    3 Muszkieterów i Mała Księżniczka 20.07.200810.12.2011 24.11.201417.11.2017

Chustomanka

Domyślnie

Ja to już nie wiem, co mam zrobić by tu się znaleźć Biegam po całym mieście z małym w chustach i nosidłach i nic! W środę dodatkowo nosiłyśmy z koleżanką nasze maluchy razem, na plecach, w centrum miasta... i nic

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Ja to już nie wiem, co mam zrobić by tu się znaleźć Biegam po całym mieście z małym w chustach i nosidłach i nic! W środę dodatkowo nosiłyśmy z koleżanką nasze maluchy razem, na plecach, w centrum miasta... i nic
    hi hi, też tak mam

Chustomanka Awatar astro
    Miejscowość
    WrocłaW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Pekatrine może powinnam dodać baaardzo zaległy post "wracałam z Zielonej Mamy tramwajem z mamą z maluchem w ślicznej bambusowej LL" już lepiej

Cytat Zamieszczone przez sensibileanima Zobacz posta
    hi hi, też tak mam
    Znam to dziewczyny, znam sama tak mam. Ostatnio jak nosiłam Smoka na placach czy to spacerując po rynku czy będąc na pokazach w Szymanowie, czułam się bacznie "obserwowana" nawet mąż to zauważył, po czym szukał na naszym forum wieczorem jakiejś informacji, że widziano nas i..."kochanie jesteś taka maleńka, że aż niewidoczna, nikt cię nie widział "
    3 Muszkieterów i Mała Księżniczka 20.07.200810.12.2011 24.11.201417.11.2017

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez astro Zobacz posta
    Pekatrine może powinnam dodać baaardzo zaległy post "wracałam z Zielonej Mamy tramwajem z mamą z maluchem w ślicznej bambusowej LL" już lepiej
    O tak, to mogłam być ja

Uprawnienia umieszczania postów