Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: chustowy dylemat pomocy

Mieszany widok

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Moja też tak miała. Teraz ma 5,5 miesiąca, w dzień nadal drzemki w chuście, chociaż jak się uprę to i bez chusty zaśnie. Jak przez jakiś czas zostawała trochę z babcią, to spała bez chusty.
    Za to wieczorem od chyba miesiąca zasypia zupełnie sama, odłożona do łóżeczka.
    Z dzieckiem w chuście zdarzało mi się zdrzemnąć, ale w pozycji raczej pionowej, znaczy na fotelu a nie na łóżku. Ewentualnie możesz wypróbować system kładzenia się do łóżka i na leżąco delikatnego rozwiązywania chusty i kładzenia dziecia obok .

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

odzwyczai się, nie wyobrażam sobie 15-latka zamotanego na mamusi, bo zasnąć nie może
    a tak serio, dziewczyny już napisały dość do stycznia macie dużo czasu, wiele się może zmienić, a teraz tulcie się, bo i mamie to potrzebne
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

moja też , spała w chuście lub na brzuchu u mnie lub małża i to super więc ciesz się
    co do drzemki rozumiem, że Twojej- to ja tak robiłam drzemki z młodą gdy mi na brzuchu leżała, co prawda mało komfortowa pozycja ale szybko sie przyzwyczaiłam i krótkie drzemki były grane

Uprawnienia umieszczania postów