Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Załamałam się - nie umiem wiązać

Mieszany widok

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheana Zobacz posta
    No proszę, to jest nas więcej?
    Bo już myślałam, że u nas taka marność. I dziś mi się tak jakoś przykro zrobiło, że nie chusta.

A z krzyżem nie powinien czasem siedzieć? To samo z 2x? Bo Bruno w sumie staje i próbuje chodzić, ale z siadaniem ma kłopot.
    2x - przełom 4/5 miesiąca zazwyczaj, jak dobrze trzyma głowę i jak proces kostnienia bioderek zaawansowany, bo nie skorygujesz ułożenia nóżek już za bardzo, będą miały wymuszone mocniejsze odwiedzenie niż w kangurze czy kieszonce
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Dzięki, a w plecaku z krzyżem? Bo on też lekko tak rozkracza dziecko, prawda?
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

o, kochana ja plecak prosty zarzucilam po paru tego typu przejsciach

nawet superplecakowa jade nie pomogła wiec nie mysl o nowej chuscie

z krzyzem juz lepiej, tyle ze trzy warstwy materialu na dziecku jest - lipa na upaly, ale fakt ze lżej niz w prostym i dziecko bardziej "przytroczone" jest, stabilniejsze.
    a najlepiej MT.

a w ogole na plecach mi sie nie chce nosic bo jak tu karmic a w 2x no problemo, cyś do paszczy, zakupy i tornister na plecy, dzieci za łapki, i jedziemy
    a potem padam na twarz
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Uprawnienia umieszczania postów