Witam ponownietym razem pytam o opinie o chustach firmy Nati i Little Frog
oczywiście skośnokrzyżowych
Cenowo można powiedzieć że są w przybliżonych kwotach |(ok 160-200zł)
Witam ponownietym razem pytam o opinie o chustach firmy Nati i Little Frog
oczywiście skośnokrzyżowych
Cenowo można powiedzieć że są w przybliżonych kwotach |(ok 160-200zł)
LF
dla mnie obie fajne
wybierz kolorystykę i już
choć może faktycznie LF![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Madziulka, ponowie propozycje spotkaniowa. Mam kółka nati i LF. W sumie nie wiem co doradzić, stare natki fajne, teraz słyszałam ze niektóre bardzo przeswituja. Może wiec jednak LF. Choć mnie osobiście ciut twarda sie zdaje.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Madziulka, za zwrot kosztów wysyłki mogę Ci obie wysłać do macania jeśli byłabyś zainteresowana.
wybierz little frog.
K. 2009M. 2012
LF
aleeeeeeee
Nati łatwiej sprzedać na all
2 + 7 (2005-2018)
Witam sie!
Moj pierwszy post na tym forum i mam nadzieje, ze pomozecie
Jestem mama 2miesiecznego klocuszka (w tej chwili praiwe 5,5kg) i zastanawiam sie, jaki najlepszy wybor na pierwsza chuste dla nas
poczytalam, poprzegladalam na necie i wybor padl albo na pasiaka natibaby, albo na chuste littlefrog.
Moglabym prosic o jakies argumenty, czemu polecalyscie kolezance wyzej akurat littlefrog? bylabym bardzo wdzieczna![]()
Pozdrawiam
Oooo, właśnie się dowiedziałam z tego wątku, że moja Nati jest z tych najnowszych...
Edit: przyjrzałam się metce i jest jeszcze inna niż na fotkach powyżejwięc już sama nie wiem, co mam
![]()
Ostatnio edytowane przez Ronja ; 15-03-2013 o 09:10
Witek 2012
autorka wątku już pewnie wybrała, ale dla kolejnych szukających napiszę, że LF jak dla mnie super, mam lnianego agata i jestem w nim zakochana. Miękki, dociąga się łatwo, no i kolory tęczowe cudne. Nowa nati jak dla mnie wymagała zbyt wiele wysiłku.