Cytat Zamieszczone przez Hester Zobacz posta
Ja już czekam na tegoroczne Beaujolais, coby na urodziny córki wznieśc jej zdrowie. Co za tani gust
Taka taniocha i mnie by podeszła ! Kiedy te urodziny, to wzniosę i ja? Godzi się za zdrowie dziecka wypić .

Cytat Zamieszczone przez Hester Zobacz posta
Mi córa malinę zrobiła na dekolcie, i tłumacz się tu mężowi
Dzieci ...

Cytat Zamieszczone przez dianek Zobacz posta
dirk5, a nie wiesz, że zielonej herbaty też nie można bo zawiera kofeinę, teobrominę, teaninę i teofilinę. :>
kofeinujesz dziecko! czy coś
.
Kofeinuję, czekoladuję, truskawkować już nie mogę, bo jakoś nie trafiam ostatnio na owocki, ale choć płatki z dodatkiem truskawek wsuwam na kolację, by dopełnić całokształtu wizerunku bycia toksyczną laktacyjnie matką . Alkoholizowania już nie wymieniam, jako rozumianego samo przez się .

W zamian jestem mniej toksyczna w obcowaniu i wytrzymuję dzień w miarę pogodnie.

Jak ten bilans wypada ... Pewnie na minus dla mnie, ale to też rozumiane samo przez się .

Cytat Zamieszczone przez Amparo Zobacz posta
Wcześniej dokonałam straszliwego coming outu, więc tylko oficjalnie:

Nazywam się Amparo i według standardów forum jestem alkoholiczką. Hejka nAA
A nie mówiłam, że to doborowe Grono będzie ?... Witaj w klubie oficjalnie, Ciotka .

Cytat Zamieszczone przez Tola_zet Zobacz posta

leciała na zebranie klubu nAA zapewne...
Noż, trafione nad wyraz celnie !

Moja Córka mieni się Babą Jagą dzisiaj, Stary orzekł, żem wiedźma ...

To typowa członkini naszego ekskluzywnego towarzystwa. Tylko która ?... Chyba jeszcze parę ich się tu nie zgłosiło .

Cytat Zamieszczone przez Tola_zet Zobacz posta
ej dostałam taki wpis w repucie:

"w i-+98563333333333333"

czy ktoś mnie obraża, czy to telefon pod który mam dzwonić?
Za słuszne skojarzenie z pomocną infolinią, w której możesz szukać zbawienia i wsparcia - naści reput ode mnie. A, jak się dowiedziałam, ma on MOC !