Pokaż wyniki od 1 do 20 z 272

Wątek: ŁYKologia stosowana - teoria i praktyka nAA

Mieszany widok

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baryłka Zobacz posta
    zadziwia mnie to strasznie to bronie tego łyka alkoholu naprawdę mnie to zadziwia
    Mnie nigdy nie zadziwia bronienie zdrowego rozsądku. Histeria w odniesieniu do alkoholu naprawdę jest dziwna. Zabobonny strach vs myślenie? No co kto woli, w sumie.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka

Domyślnie

A we mnie kielkuje pewna myśl. Może te całkowite odrzucenie alkoholu i ostra negacja to ukryte pragnienia są?
    Ostatnio edytowane przez lilka_l ; 28-08-2012 o 11:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilka_l Zobacz posta
    A we mnie kielkuje pewną myśl. Może te całkowite odrzucenie alkoholu i ostrą negacja to ukryte pragnienia są?
    Kilka postow wyzej pisalam, wlasnie o tym, ze problem z alkoholem moze miec osoba, ktora po jednym lyku nie umie przestac

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez salome Zobacz posta
    Kilka postow wyzej pisalam, wlasnie o tym, ze problem z alkoholem moze miec osoba, ktora po jednym lyku nie umie przestac
    Dzisiaj jeszcze nic nie piłam. Mam problemy z koncentracją

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilka_l Zobacz posta
    Dzisiaj jeszcze nic nie piłam. Mam problemy z koncentracją
    chcialam tylko napisac, ze sie z Toba zgadzam, a watek tak burzliwy, ze nie sposob wszystkiego przeczytac

Uprawnienia umieszczania postów