Pokaż wyniki od 1 do 20 z 272

Wątek: ŁYKologia stosowana - teoria i praktyka nAA

Mieszany widok

dianek
    Guest

Domyślnie

miało być o chustach

nasza pani doktor jest bardzo chustowa, więc gdy się pojawiliśmy z 2-miesięcznym Beniem w pozycji pionowej w elastyku to były tylko pochwały

ale pielęgniary się patrzyły dziwnie chociaż nie miały odwagi chyba nic powiedzieć

co do alkoholu - to ja jestem zdecydowanie z tych co mają problem z alkoholem w 3 miesiącu karmienia przez tydzień piłam pół szklanki Karmi ! (pani z poradni mlecznej mi kazała)
    a jak młody miał 4 miesiące to byłam 2 razy na imprezie :] na jednej wypiłam 1/3 szklanki normalnego piwa! na drugiej nieco mniej...
    do tego zagryzłam tłuściejszym jedzonkiem

obawiam się ze po tych 7 godzinach przerwy w mleku było zdecydowanie mniej niż 0%
    [zwłaszcza jak w wydychanym po 2h było już 0)

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    No jak to co, delirka.

Cytat Zamieszczone przez dianek Zobacz posta
    miało być o chustach

nasza pani doktor jest bardzo chustowa, więc gdy się pojawiliśmy z 2-miesięcznym Beniem w pozycji pionowej w elastyku to były tylko pochwały

ale pielęgniary się patrzyły dziwnie chociaż nie miały odwagi chyba nic powiedzieć

co do alkoholu - to ja jestem zdecydowanie z tych co mają problem z alkoholem w 3 miesiącu karmienia przez tydzień piłam pół szklanki Karmi ! (pani z poradni mlecznej mi kazała)
    a jak młody miał 4 miesiące to byłam 2 razy na imprezie :] na jednej wypiłam 1/3 szklanki normalnego piwa! na drugiej nieco mniej...
    do tego zagryzłam tłuściejszym jedzonkiem

obawiam się ze po tych 7 godzinach przerwy w mleku było zdecydowanie mniej niż 0%
    [zwłaszcza jak w wydychanym po 2h było już 0)

i poziom alkoholu na minusie
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

dianek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoana Zobacz posta

i poziom alkoholu na minusie
    jeśli ktoś wierzy w cud, że może być na plusie po takim czasie to musi i uwierzyć że może być na minusie

Chustomanka Awatar kerna
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dianek Zobacz posta
    jeśli ktoś wierzy w cud, że może być na plusie po takim czasie to musi i uwierzyć że może być na minusie
    dobra maksyma dzisiejszego mego dnia
    Ja karmię 2 lata i to nie oznacza dla mnie kilku miesięcy(jakby nie było). Nie myślę zaprzestać karmienia z powodu ochoty na małe conieco. Również zdarza mi się wypić małe piffko, wieczorem, wówczas pilnuję żeby nie karmić.
    Przesada no...

* Liwia * (03.01.14)
    Misiek 31.08.2008
    Lusia 06.09.2010 Pola 01.04.15 Kajka 07.06.17

Uprawnienia umieszczania postów