Słuchajcie, a o receptę na lanolinę zawsze prosiłyście pediatrę? Bo ja idę pojutrze do gina, zastanawiam się czy by mi przepisał![]()
Słuchajcie, a o receptę na lanolinę zawsze prosiłyście pediatrę? Bo ja idę pojutrze do gina, zastanawiam się czy by mi przepisał![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
a ja dzisiaj zdobyłam lanolinę w zaprzyjaźnionej aptece bez recepty - 100g kosztowało 30złale umówiłam się, że jak kiedyśtam przyniosę receptę, to oddadzą mi 25zł
![]()
i moje pytanie - o jaką maść mam poprosić pediatrę, żeby w składzie była ta lanolina?
bo nie chcę się zdradzać, że to do moczenia gaci. tym bardziej, że atmosfera wizyty może temu nie sprzyjać - nie szczepię dzieciaków i nie wiem, jak lekarka zareaguje... a jak zacznę jej jeszcze o tych gaciach nawijać, to może być wesoło
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
To chyba się nie opłaca. Ja kupiłam na zrobsobiekrem.pl
tu link
http://www.zrobsobiekrem.pl/?76,lanolina
można wybierać wielkość opakowania i wtedy zmienia się cena, ale nawet z przesyłką wychodzi duuuużo taniej niż w Twojej aptece, więc może nie ma co lekarza prosić, zwłaszcza, że dziwny.
A kuracja lanolinowa z tej lanoliny wyszła mi świetna![]()