Pokaż wyniki od 1 do 20 z 440

Wątek: kuracja lanolinowa raz jeszcze

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

a ja dzisiaj zdobyłam lanolinę w zaprzyjaźnionej aptece bez recepty - 100g kosztowało 30zł ale umówiłam się, że jak kiedyśtam przyniosę receptę, to oddadzą mi 25zł
    i moje pytanie - o jaką maść mam poprosić pediatrę, żeby w składzie była ta lanolina?
    bo nie chcę się zdradzać, że to do moczenia gaci . tym bardziej, że atmosfera wizyty może temu nie sprzyjać - nie szczepię dzieciaków i nie wiem, jak lekarka zareaguje... a jak zacznę jej jeszcze o tych gaciach nawijać, to może być wesoło

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    a ja dzisiaj zdobyłam lanolinę w zaprzyjaźnionej aptece bez recepty - 100g kosztowało 30zł ale umówiłam się, że jak kiedyśtam przyniosę receptę, to oddadzą mi 25zł
    i moje pytanie - o jaką maść mam poprosić pediatrę, żeby w składzie była ta lanolina?
    bo nie chcę się zdradzać, że to do moczenia gaci . tym bardziej, że atmosfera wizyty może temu nie sprzyjać - nie szczepię dzieciaków i nie wiem, jak lekarka zareaguje... a jak zacznę jej jeszcze o tych gaciach nawijać, to może być wesoło
    To chyba się nie opłaca. Ja kupiłam na zrobsobiekrem.pl
    tu link
    http://www.zrobsobiekrem.pl/?76,lanolina
    można wybierać wielkość opakowania i wtedy zmienia się cena, ale nawet z przesyłką wychodzi duuuużo taniej niż w Twojej aptece, więc może nie ma co lekarza prosić, zwłaszcza, że dziwny.
    A kuracja lanolinowa z tej lanoliny wyszła mi świetna

Uprawnienia umieszczania postów