Pokaż wyniki od 1 do 20 z 440

Wątek: kuracja lanolinowa raz jeszcze

Mieszany widok

Domyślnie

No to jutro będę próbowała, bo już dziś sił mi brak, za dużo się działo Dziękuję
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bialawanilia Zobacz posta
    No to jutro będę próbowała, bo już dziś sił mi brak, za dużo się działo Dziękuję
    Nie ma za co

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

dręczy mnie jeszcze jedno pytanko w sprawie kuracji lanolinowej,czy może wiecie,czy można skorzystać dwa razy z tej samej kuracji,czy za każdym razem trzeba przygotowywać mieszankę? Leń ze mnie straszny,więc rozumiecie

Chusteryczka Awatar ewula
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Trochę nie mam czasu wertować 20 stron, więc wybaczcie, jeśli powielam pytanie. Otóż jakiego efektu oczekujemy dotykając wełniaka zaraz po wyjęciu z kuracji?? Lanolinowałam dopiero dwa razy, za pierwszym razem po wyjęciu gatki wydawały się w dotyku zwyczajnie mokre, raczej nie przeciekały, choć trochę nasiąkały siuśkami. Wczoraj znów je lanolinowałam i dałam więcej lanoliny i efekt jest taki, że mi się z lekka lepią do rąk (po wysuszeniu również). Tak ma być, czy przesadziłam i powinnam jej trochę sprać przed założeniem na pupę synka??
    Adaś - 22.IV.2012 i Ania - 08.III.2014

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mój wełniak na początku też był taki tłusty w dotyku, ale to szybko minęło jak zaczęłam używać

Domyślnie

dziewczyny mam takie pytanie, chcę kupić lanolinę ze strony zrobsobiekrem. I nie wiem ile powinnam jej kupić. Mam tylko 3 wełniaki. Ile tej lanoliny będę potrzebować na jedną kurację, i jak często taki zabieg trzeba pieluchom robić?

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

Nabyłam sobie "firmowy" szamponik do wełny IV, ale na kurację kasy mi szkoda (40 zł...!) więc chcę ją robić sama, tym bardziej, że po przestudiowaniu wątku wiem, co i jak. Ale... Byłam w dwóch Askotach we Wro, Super-pharmie, Rossmanie i w aptece i o lanolinie mogę zapomnieć. No chyba, że PureLan, ale on tez kosztuje za dużo jak na mój gust. Ziajki ani widu ani słychu... Na szczęście gacie (na razie nasz jedyny wełniaczek) jeszcze trzymają a i nie są eksploatowane na maksa.
    No nic, zostaje internet...

Uprawnienia umieszczania postów