Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nóżki po wyjęciu z kangurka

Chustoguru Awatar Wrześniowa
    Miejscowość
    PL

Domyślnie Nóżki po wyjęciu z kangurka

Dziewczyny zamotałam dziś małą wsadziłam ją do kangurka,wiem że do idealnego wiązania nam daleko ( mam zamiar się umówić z doradcą) ale teraz mam wrażenie,że te jej nóżki zostały tak odwiedzione.Jak śpi na plecach bądź leży to te nóżki są tak rozjechane,a wcześniej na pewno tak nie były...mam nadzieję,że nie zrobiłam jej krzywdy tym wiązaniem.
    Prezes 2009 Sikorka 2012

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Kangur pozwala uzyskać optymalne ułożenie nóżek dla noworodka, więc na pewno i u Was było dobrze lub prawie dobrze. Nawet jak nie idealnie, to nie nosiłyście się tak przez miesiąc tylko kilkanaście, czy kilkadziesiąt minut - jestem przekonana, że nic nie mogłaś nabroić
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

matka, nie wkręcaj się, jako mama bądź co bądź świeżaka zapewniam, że i bez chusty maluchy jak śpią to wyglądają jak rozjechane żaby.

kangur, tak jak napisała olmis, ze wszystkich wiązań daje najbardziej optymalne odwiedzenie nóżek u takich maluszków, spokojnie
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka Awatar ellie
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mój Maluch jak śpi to też czasem wygląda jak rozjechany, a czasem ma nóżki podkulone pod brzuszek i pupę w górze... nie sądzę, że to przez wiązanie

Chustoguru Awatar Wrześniowa
    Miejscowość
    PL

Domyślnie

dziekuje za odzew juz jestem spokojna,starszaka nosiłam chyba dopiero od 5 msc stad takie moje nie doswiadczenie,ze tak byc moze
    Prezes 2009 Sikorka 2012

Uprawnienia umieszczania postów