Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 33 z 33

Wątek: stare standardy Didka i ich aktualne ceny

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
    Wzięłaś byka za rogi ostatnio
    A to akurat nie ostatnio. Drugi miesiąc już się ciągnie wymianka za oschę SN, z urzędem celnym w tle. Stany, Stany, hajowa jazda
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    ostatnio dzieje się dla kupujących bardzo dobrze
    Gorzej dla tcyh co chomikują z nadzieją zysku.
    Chodzi mi o ceny starych dobrych i kochanych limitów didka!
    Ja myślę, ze wpływ na to ma ostatnie oschaleństwo.
    Fioletowe pawie '07 poszły w zeszłym tyg. taniej niż nowości didkowe...
    Ostatnio edytowane przez libra ; 24-08-2012 o 23:20

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Mówisz o tej czwóreczce, com ją nieśmiało licytowała?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Wiedziałam, że ściągną twą uwagę
    Skarbonka chyba jeszcze nie do końca opróżniona

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Hehe. Teraz już chusty żywią się same sobą. Coś sprzedać, coś kupić A, i jeszcze drobiazgi na zakamarku pracują ku chwale stosu

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak czytam z zainteresowaniem i zapytam nieśmiało co to jest to słynne NSN ??
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam
    16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014

Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza

demona
    Guest

Domyślnie

natur silk nino
    http://chusty.info/forum/showthread....ighlight=rozek

najnośniejsza z chust, a do tego jedwab

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    natur silk nino
    http://chusty.info/forum/showthread....ighlight=rozek

najnośniejsza z chust, a do tego jedwab
    Wielkie merci za zaspokojenie mojej ciekawości Ufff ... na razie mnie nie kręci Może dlatego, że nie motałam jeszcze nigdy jedwabiu i mi się wydaje, że niefajny jest
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam
    16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014

Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

NSN piękne w kolorycie, składzie, ale ten wzór... Niemniej oczywiście, że bym chciała

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

A podepne sie do was, bo chcialam o rade prosic. Mam Oschowe roze, ktore nie bardzo mi pasuja i myslalam, zeby na cos wymienic. W sumie probuje na razie na inna Osche, ale tak sobie mysle, ze moze udaloby sie na jakiegos didka starszego, skoro teraz dobry na to czas. Tylko jakiego?
    Na stanie mam malego klocka (7,5kg a ma dwa miesiace dopiero), wiec cos nosnego na pewno. Myslalam o slynnych pawiach 2007, bo nie mialam okazji macac, ale nie wiem... Moze jest cos jeszcze fajniejszego? Nie przepadam za kocykowatymi chustami oraz za sliskimi, dlatego nie jestem pewna co do jedwabiu czy welny. Nie lubie zieleni, pomaranczu i czerwieni. Moja ukochana chusta pod kazdym wzgledem to jaskolki szaro-turkusowe z lnem. Co didkowego mogloby mnie zachwycic?
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    A podepne sie do was, bo chcialam o rade prosic. Mam Oschowe roze, ktore nie bardzo mi pasuja i myslalam, zeby na cos wymienic. W sumie probuje na razie na inna Osche, ale tak sobie mysle, ze moze udaloby sie na jakiegos didka starszego, skoro teraz dobry na to czas. Tylko jakiego?
    Na stanie mam malego klocka (7,5kg a ma dwa miesiace dopiero), wiec cos nosnego na pewno. Myslalam o slynnych pawiach 2007, bo nie mialam okazji macac, ale nie wiem... Moze jest cos jeszcze fajniejszego? Nie przepadam za kocykowatymi chustami oraz za sliskimi, dlatego nie jestem pewna co do jedwabiu czy welny. Nie lubie zieleni, pomaranczu i czerwieni. Moja ukochana chusta pod kazdym wzgledem to jaskolki szaro-turkusowe z lnem. Co didkowego mogloby mnie zachwycic?

zink! albo kaszmir natur albo może schiefer.. tylko to wełna. A może nino antracyt? tylko to też wełna. a moze po prostu turkusowe gekony? grube i super nośne. Albo PHI tez piękny i fajnie nosi , ale to nie staroć

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

ja tam nie wiem, jak ceny standardów itp ale dzisiaj zapomniałam o aukcji tom z lat 80tych poszedł za 16 euro
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Oooo tak, zink Swojego bym na żadna oszę nie wymieniła Albo gekony turkusowe. Fest szmata. Dla nas nawet za fest. Na ramionach jej upchnąć nie mogę. Nic to, nieważne. I tak chusta jest nienaruszalną tymczasem podstawą mojego stosu.

Uprawnienia umieszczania postów