Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jeszcze się nie witałam, a więc WITAM :)

Chustonówka Awatar alexinarts
    Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie Jeszcze się nie witałam, a więc WITAM :)

Jestem Ola.
    Skończyłam w tym roku 30 lat czym się za bardzo nie chwalę Dobija mnie kwestia czasu i nieuchronnej zagłady :/

Zajmuję się prawie wszystkim
    Czynnie MALEŃSTWEM(zaraz wizyta u neurologa ), ilustracjami do gazet oraz portretowaniem (http://alexinarts.blogspot.com), przedłużaniem włosów, pisaniem blogów, od września będę AMBASADOREM firmy produkującej/importującej pieluszki wielorazowe BOBOLIDER(tani odpowiednik, sprawdzający się na pupie mojego synka).

Mam męża marudę.

Dwa psy, kota, rybki, zwariowaną teściową.

Lubię: słuchać muzyki, rysować(choć teraz mniej czasu mam), oglądać filmy(zwłaszcza komedie romantyczne ) i stare też,spotykać nowych ludzi, kupować(mnóstwo kupować-więcej niż mogę, i nie dla siebie co ciekawe).

Nie lubię: kłamstwa, dwulicowości, burzy, wiatru, zimna, kartoflaka, zupy jarzynowej, kaloszy, zapachu benzyny,horrorów i metalu.

Jak to się zaczęło?
    Mój synek miał straszne odparzenia, ale takie że skóra mu na pupie pękała. Nie chodziło o to, że długo czekałam z przewinięciem. Czasem po 20 minutach w trakcie których zrobił kupę potrafiło tak się zrobić. Poczytałam gdzieś i kupiłam 3 kieszonki, do których potem używałam tetry. Ale dopiero jakieś 2 miesiące temu nakupiłam z13 formowanek EcoPi, kieszonki, otulacze itp.
    Natomiast co do chust sceptyczna byłam bardzo dłuuuugo. Dopiero około miesiąca temu zakupiłam sztywną Nimar(bo niestety nie stać mnie na droższą - do wczoraj kiedy kupiłam od dziewczyny LL) i zobaczyłam jak mój mały synek cudownie się w niej uspokaja. Cudowny wynalazek. Nobla dla tej osoby!

Niestety w mojej okolicy jestem jedyną osobą która nosi w chuście, wszystkie dumnie z wyprostem mamy podążają za swoimi wózkami i z dziwną pogardą patrzą na mnie. A ja tylko noszę bo kocham.
    Co chwila słyszę za plecami złote rady(zwłaszcza osób które nie mają dzieci) - NIE NOŚ BO ROZPIEŚCISZ! A ja mam to w nosie. To moje dziecko i kocham je, kocham je nosić , przytulać. To moje małe życie.
    I chcę je rozpieszczać!
    Ponadto synek był wcześniakiem i tak naprawdę nikt mi nigdzie nie powiedział - powinna Pani nosić dzidziusia , bo będzie się dobrze rozwijał - pewnie dlatego , że go nie nosiłam przez 10 miesięcy teraz jest z niego mały nerwus.
    Ale jest postęp - od tygodnia zaczął się do mnie przytulać - w chuście Nigdy tego nie robił. Odkąd nie karmię piersią (trwało to miesiąc, ale nie przybierał więc musiałam zrezygnować) strasznie mi brakowało takiej bliskości z nim, a na rękach nosić nie bardzo mogę, bo 4 lata temu miałam połamane kręgi w wyniku potrącenia przez samochód i często boli.
    To by było na tyle mojego zanudzania
    Witam Was moje kochane i zapraszam do znajomości

Ambasador producenta pieluszek BOBOLIDER ...wymiankowe? zapraszam: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=85211 gg:12045517

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cieszę się, że trafiłaś do tego wątku!
    Mamy też stosowny wątek w Zwierzyńcu, gdzie przedstawiamy nasz pchlaki, wróć futrzaki .

Bardzo podobają mi się Twoje prace.

Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie

Dziękuję

Ambasador producenta pieluszek BOBOLIDER ...wymiankowe? zapraszam: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=85211 gg:12045517

Chusteryczka Awatar asienkie
    Miejscowość
    Lbn

Domyślnie

Witamy

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Wow, ale się super rozpisałaś! witaj na forum i miłego chustowania.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chustomanka Awatar Georgina
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Witaj!
    Dobrze że tu trafiłaś.
    Ciekawe te Twoje prace

Cytat Zamieszczone przez alexinarts Zobacz posta

Niestety w mojej okolicy jestem jedyną osobą która nosi w chuście, wszystkie dumnie z wyprostem mamy podążają za swoimi wózkami i z dziwną pogardą patrzą na mnie. A ja tylko noszę bo kocham.
    Co chwila słyszę za plecami złote rady(zwłaszcza osób które nie mają dzieci) - NIE NOŚ BO ROZPIEŚCISZ! A ja mam to w nosie. To moje dziecko i kocham je, kocham je nosić , przytulać. To moje małe życie.
    I chcę je rozpieszczać!
    Nie martw się, mamuśki będą Tobie zazdrościły np. w zimie, kiedy będą musiały pchać swoje wehikuły przez śnieżne zaspy, a Ty spokojnie przejdziesz bez wysiłku z bobasem zamotanym pod kurtką. W moim przypadku też tak było
    Nosząc nie rozpieścisz dziecka. Niektórzy z mojej rodziny też wyrażają taki pogląd, że noszenie rozpieszcza i "psuje" dzieciaka. Mówię im jednak, że to moje dziecko i nic im do tego, w jaki sposób go wychowuję i że po prostu uwielbiam nosić
    Pozdrawiam serdecznie miłego noszenia!

Bubu 7.9.2010

Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie

dzieckoziemi to przez to blogopisarstwo

Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie

dzieckoziemi Twoje maleństwo jest 10 dni starsze do naszego

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Świetny pierwszy post! Od razu do Ciebie bliżej Rozgość się, czuj jak u siebie i umacniaj w poglądzie, że sama najlepiej wiesz co dla Ciebie i dziecka jest najważniejsze. A skoro lubicie noś, noś, noś... Ile wlezie
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Miejscowość
    Warszawa Rembertów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Świetny pierwszy post! Od razu do Ciebie bliżej Rozgość się, czuj jak u siebie i umacniaj w poglądzie, że sama najlepiej wiesz co dla Ciebie i dziecka jest najważniejsze. A skoro lubicie noś, noś, noś... Ile wlezie

:*

Uprawnienia umieszczania postów