Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: ZUFiZO

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Ja właśnie taką kupiłam i ona spora jest, wielkość porównywalna do OS Kokosi. Na początek trzebaby zawijać przód co by mały się nie utopił w niej.

Porównanie:

i z zawiniętym przodem
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Domyślnie

otulacz wełniany Agny dotarł do mnie przedwczoraj i szczerze mówiąc jestem okropnie zawiedziona. Niemiłosiernie gryzie. Mam wełniaka ecodidi, gatki magnolii, gatki kupione na allegro od jakiejś dziewczyny i wszystkie są milutkie.
    A tego otulacza nie mam serca założyć dziecku na tyłek. Jeśli po praniu nie zmięknie choć trochę to po prostu go wyrzucę. Szkoda mi tylko pięciu dych, które na niego wydałam...

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania_przyszłamama Zobacz posta
    Jeśli po praniu nie zmięknie choć trochę to po prostu go wyrzucę.
    ewentualnie dasz namiar na śmietnik? Chętnie wypróbuję.

Mam od Agny formowanki i otulacze i jestem zachwycona. Nie wiem czym bardziej.
    Przykre będzie odpieluchowanie ostatniego dziecka...

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

otulacz wełniany Agny dotarł do mnie przedwczoraj i szczerze mówiąc jestem okropnie zawiedziona. Niemiłosiernie gryzie. Mam wełniaka ecodidi, gatki magnolii, gatki kupione na allegro od jakiejś dziewczyny i wszystkie są milutkie.
    A tego otulacza nie mam serca założyć dziecku na tyłek. Jeśli po praniu nie zmięknie choć trochę to po prostu go wyrzucę. Szkoda mi tylko pięciu dych, które na niego wydałam...
    wrrr napisąłam długiego posta i mi wcięło

A napisałaś do Agny? Co Ci odpisała? Przecież zawsze możesz zwrócić.... Mam od niej troche różnych pieluch i nie wyobrażam sobie milszego kontaktu jako klient
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Skontaktowałaś się ze sprzedającą?Kilka razy kupowałam u Agny i zawsze byłam pod wrażeniem Jej dbałości o klienta.
    Błyskawicznie reaguje na wszelkie uwagi.
    No i druga rzecz- zastosowałaś się do wskazówek producenta? ( lanolina,pranie itp)?

Domyślnie

Po lanolinowaniu otulacz jest troszkę milszy ale moim zdaniem taki rodzaj wełny wogóle nie nadaje się na pieluszki, które przecież mają z założenia kontakt ze skórą małego dziecka.
    Od Agny kupowałam już kiedyś formowanki i też uważam, że to bardzo sympatyczna osoba. Po prostu chyba w przypadku TEJ pieluszki materiał nie jest odpowiedni. No bo powiedzmy sobie szczerze: pieluszkowanie ma być przede wszystkim wygodne i przyjemne dla dziecka.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

wrazliwosc skory na welne jest bardzo indywidualna.
    co jednych gryzie to innych nie musi.
    dlatego dziewczyny pisaly ze mozesz zwrocic chyba niebyloby z tym problemu
    ale po lanolinowaniu juz to nie wiem
    jak sie zrobil milszy to daj mu szanse
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustomanka Awatar Linus
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

ja z kolei uważam, że jeśli nei byłaś zadowolona to przede wszystkim trzeba było napisać do Agny - pewnie zgodziłaby się na zwrot, może coś doradziła w kwestii lanolinowania
    trochę dziwnie tak pisać o wyrzuconych pieniądzach, skoro kontakt ze sprzedającym był zadowalający
    myślę, że dogadałybyście się prywatnie, bo ona, jak pisały dziewczyny, jest bardzo sympatyczna i dba o kupujących
    i zawsze udziela wyczerpujących informacji na temat swoich produktów, na pewno pisała, jaka ta wełna jest przed sprzedaniem jej
    ja w każdym razie byłam zawsze zadowolona i polecam wszystkim pieluchującym znajomym

Chustonoszka

Domyślnie

Po przeczytaniu wszystkich ochów i achów zakupiłam kilka formowanek flanelowe i jedną bambusową i muszę dołączyć do chóru tych zachwyconych. Zalety ładnie wykonane, super chłonne, szybkoschnące. W następnym miesiącu dokupię jeszcze jakieś formowanki i otulacz gdyż zachwycona jestem jakością tych pieluszek.

Uprawnienia umieszczania postów