Ja mam formowanki Agny - 2 flanelowe z dopinanym wkładem i 2 bambusowe - wszystkich używam na noc lub długie wycieczki. Wrażenia: wszystkie urocze, dobrze odszyte, chłonne. Flanelowe są takie milusie, jeszcze nie miałam w ręku tak miłej flaneli
Co prawda nie używam ich jeszcze z flanelowym wkładem - jest jeszcze za duży dla mojego synka (dopinam wkład bambusowy z innej pieluszki), ale raz przetestowałam i duużo wytrzymuje
.
Bambusowe też super, mam mniejszy one size. Bambusowe nie mają falbanek, ale nie uciskają nóżek - u mnie dają radę na noc z jednym większym wkładem. Jedno co bym w nich zmieniła - wolałabym, żeby było więcej napek w pasie, bo jestem teraz na etapie, gdy najciaśniejsze są za ciasne a następne już za luźne...![]()
Ostatnio edytowane przez Aisa ; 24-06-2013 o 20:02
Kupiłam na początek jedną formowankę bambusową i jedną flanelową i naprawdę jest pod wrażeniem zwłaszcza flanelowych. Zwłaszcza ich chłonności i wzorów. Do tego stopnia, że zakupiłam kolejne dwie z flaneli. Jedna wystarcza u nas na całą noc, dopinam wkład flanelowy z mikropolarem od pupy. Fakt, trochę duży dla 4-miesięcznego niemowlaka, ale da się ładnie ułożyć.
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/