Ja miałam tylko jedną formowankę, ale była naprawdę super. Chłonny wkład, miła flanela, tylko jakoś szybko mi zszarzała(???). Cena do jakości też niezła!
Wykonanie nie ustępujące firmowym.
Ja miałam tylko jedną formowankę, ale była naprawdę super. Chłonny wkład, miła flanela, tylko jakoś szybko mi zszarzała(???). Cena do jakości też niezła!
Wykonanie nie ustępujące firmowym.
Jo 2011 Al 2017 Ga 2019
Droga wymianki nabylam welniaczka Agny i jestem mega zadowolona z niego!!!!!To jest pancernik wsrod welniakow w pozytywnym znaczeniu tego slowaPani od ktorej go bralam pisala ze kuracje robila w styczniu a on nie przepuszcza kropelki na zewnatrz niezawodny na nocki do formowanki pupeko lub BBh(niestety formowanek Agny nie posiadam jeszcze ale nie wykluczam zakupu).Agno poklony i szacun dla ciebie!!!!!
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Jako, że dziecko mi się powoli odpieluchowuje postanowiłam uwiecznić nasz Agnowy stosik, a uzbierało się tego ...
1. Wełniane gatki - są miękkie i świetnie trzymają
2. Flanelowe formowanki z jęzorem lub wkładem przypinanym - chłonne, zgrabne i niedrogie
3. Welurkowe kieszonki z panelem PUL - ładne, przewiewne, świetne na lato
4. Mój ostatni nabytek, bambusowa formowanka - mięciutka i chłonna bardzo, u nas po całej nocy tył ma suchy co jest dla mnie ważne, bo nie lubię gdy rano pieluchę dosłownie można wyciskać.
5. Pulowe kieszonki - mamy jedną z przeszyciami (wąska w kroku, zgrabnie leży, przecieka rzadko) i dwie obszywane overlokiem z falbankami (te lubię bardzo, ze względu na miękkie wykończenie, jeszcze mi nie przeciekły)
6. AIO i SIO flanelowe - rewelacyjnie chłoną, zdażało się że mały miał je na sobie 3-4 godz. i nie przeciekły, nawet nie były mocno mokre.
7. SIO z mikropolarem od pupy - podeszło nam najmniej, najczęściej zdażają się przecieki przy nóżkach, chyba krój nie dla nas
Dodam jeszcze, że wszystko starannie uszyte. Miło się na te pieluszki patrzy i dobrze używa
Jedyna rzecz do jakiej mogłabym się przyczepić to wypukłe napki zmniejszające rozmiar. Zdażyło się, że podrażniały skórę, szczególnie w SIO. Mały miał raz obtarcie na nóżce.
Agis ale stosik super
Może i ja coś napiszę posiadam 3 formowanki Agny flanelowe ze składanym na 3 wkładem, formowanki bardzo chłonne zakładam je małej na noc i spokojnie wytrzymują do rana, flanela niestety zesztywniała ale flanela ma to do siebie że sztywnieje, na dzien już nie zakładałam małej bo chodziła okrakiem przez to że sztywne ale na noc super. Bardzo ładnie uszyte, cena jest niska.
Lidka 29/10/2010i dwa aniołki
Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899
Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914
No, sporo się uzbierałoA pieluszki są nadal w użyciu tylko coraz mniej ich schodzi. Jak puszczamy młodego z gołym zadkiem to sam podbiega do nocnika na siku, więc myślę że kuma co jest grane, tylko że nie komunikuje że chce i jak ma coś na tyłku, choćby gatki to leje w gatki. W związku z tym czekam na cieplejsze dni z prawdziwym odpieluchowywaniem. Pozostaną mi jeszcze nocki z pieluchami buuu. Wariactwo, powinnam się cieszyć z takiego obrotu sprawy.
Z tymi napkami to sama nie wiem, skoro nikt się nie skarżył to może nie jest to problem, tylko pielucha jakoś gorzej ubrana była. Przy takim nabijaniu schodzi mniej więcej po równo płaskich i wypukłych, co chyba jest plusem.
Mam SIO Agny z mikropolarkiem od pupy z wpinanymi wkładami flanelkowymi i muszę przyznać,że jest rewelacyjne,jeszcze ani raz nam nie przeciekło,chłoną mega ilości,nawet mój sikacz nie potrafi całkowicie zapełnić wkładówJedyne co bym zmieniła to wielkość,otulacz mógłby być odrobinkę większy w pasie to uszka ładniej by się pewnie układały,teraz chyba nawet SIO wolę bardziej od kieszonek,tym bardziej,że mogę sobie wybrać opcję sucho przy pupie lub mokro
![]()